• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevangenisCURAÇAO – Brian de Raad smokkelde drugs vanuit Curaçao naar Düsseldorf. Dat melden de Duitse autoriteiten, aldus de radiozender Dolfijn FM. De 23-jarige de Raad was met vakantie op Curaçao, maar keerde niet meer terug naar huis. Zijn thuisfront in Wassenaar maakte zich zorgen en trok aan de bel.

“Ik heb alleen een vervelend telefoontje ontvangen waarin hij huilend vertelde dat hij niet terug kon komen en dat hij mij donderdag zou terugbellen, meldde zijn vriendin Selena tegenover Omroepwest. De Raad was met een groep vrienden die hij nog niet zo lang kende op vakantie. Familieleden maakten via de media kenbaar van het ergste uit te gaan en met de handen in het haar te zitten. “Om heel eerlijk te zijn denk ik dat het met het criminele circuit te maken heeft”, zei zijn moeder Bianca. “Mijn gevoel zegt dat mijn zoon is vermoord, maar mijn hart zegt dat hij misschien nog wel ergens is. Maar in welke toestand?” Als snel werd het echter duidelijk dat de vermiste Wassenaarder vast zat in een cel in Düsseldorf.

6 reacties op “De Raad smokkelde drugs naar Düsseldorf”

 1. corina, op 28-06-2014 om 00:09 schreef
  Wat een oordelen zeg bah bah.

  Beste Corina,
  Als het Webu of Selsio uit serufortuna was geweest had je hetzelfde gezegd?
  Waar zijn Ben en al die andere azijnzijkerds nu met hun commentaar? Oja het is iemand uit Wassenaar en die deon dat niet. Toch?

 2. Wat een oordelen zeg bah bah.
  Wees trots op jezelf met jullie oordelen (Y)

 3. @ JP, op 25-06-2014 om 14:51 schreef: Want Wassenaarders doen dat niet he ?!

  Voor zover ik herinner, snuiven vernoemden de grammen evenzo voorbeeldig als anderen.

  (mogelijk met een fraaiere zakdoek, op tijdstippen dat het septum op instorten staat)

 4. Volgens zijn familie was hij gedwongen. Want Wassenaarders doen dat niet he?!
  Hij leek het wel naar zijn zin te hebben op zijn “selfies”

 5. Ha ha ha! Wat een theater om een ordinaire drugsdealer. Gelukkig weten ze daar in Duitsland wel raad mee, Daar heb je geen Brian Marianos.

 6. Sorry hoor, maar dan ben je echt een ei als je drugs via Düsseldorf probeerd te smokkelen. Met een beetje research had Dhr. de Raad kunnen weten dat ze in Düsseldorf zelfs het meest onschuldige omaatje ondersteboven keren.