• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Een 73-jarige vrouw is gisternacht in haar huis aan de Bankwerkersweg overvallen. Drie indringers schuwden daarbij niet om geweld te gebruiken. De vrouw kreeg klappen in haar gezicht en onder haar linkeroog. Uit haar neus stroomde bloed. De daders zijn voortvluchtig.

Rond 02.30 uur ontdekte ze dat haar man niet naast haar lag. Hij heeft de gewoonte om weleens naar de achterporch te gaan, dus ging ze daar kijken. In de tuin staat ook een appartement. De vrouw zag dat het appartement open was en dat er drie onbekende mannen binnen waren. Snel probeerde de vrouw alle deuren dicht en op slot te doen, maar de indringers slaagden er alsnog in om binnen te komen. Daarna mishandelden ze haar en gingen ze er vandoor.

Verwondingen
De vrouw verloor het bewustzijn maar slaagde er later alsnog in om de politie te bellen. Om 08.48 uur trof de politie haar aan met de genoemde verwondingen. De ambulance heeft medische assistentie verleend en haar geadviseerd om naar de huisarts te gaan. Ook Slachtofferhulp (Yudansa Na Víktima) heeft de vrouw bijgestaan.

Informatie
Het overvalteam is op zoek naar informatie over deze zaak. Heb je iets verdachts gezien of gemerkt, bel dan naar 8666140 of 8666192 (kantooruren), 917 (24 uur per dag) of 108 (anonieme tiplijn).

1 reactie op “Vrouw (73) overvallen in eigen huis”

  1. Wat een laffe varkens lopen er toch rond. (met excuses aan de varkens)