• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

vermistCURAÇAO – De families van de in Panama verdwenen Kris Kremers en Lisanne Froon vinden het vervelend dat in Panamese media foto’s circuleren van een rugzak die van de meisjes zou zijn. De vrijdag gevonden rugzak was het eerste tastbare spoor sinds de verdwijning.

Of de foto’s authentiek zijn, wil een woordvoerder van de families niet zeggen.

Gevonden spullen
Op de foto’s zijn naast de blauwe rugzak ook twee bh’s, een camera, twee zonnebrillen en een geheugenkaartje te zien. Toen de tas werd gevonden werd al bekendgemaakt dat dat onder meer de inhoud was van de rugtas en dat de tas echt van Kris en Lisanne was.

‘Niet prettig’
“De familie vindt het heel vervelend dat deze foto’s opduiken. Je ziet ook bh’s, dat is natuurlijk niet prettig”, zegt woordvoerder Nikki van Passel. De Nederlandse politie heeft contact gezocht met Panama over de opgedoken foto’s, maar kan vanwege het tijdsverschil nog niets zeggen.

© Novum

3 reacties op “Familie Kris en Lisanne baalt van foto’s rugzak”

  1. @Vito, Panama ligt in Centraal America en niet in Zuid Amerika. Ook is er in dat gebied geen sprake van geweld of oorlogen. Het is een gebied waar veel expats wonen en bekend als veilig. Wellicht was een gids idd beter maar heb niet het idee dat deze meiden op een toch gingen in een gevaarlijk gebied.

  2. Zo weet de familie ook dat de manier hoe men omgaat met nieuws en informatie in het buitenland m.n zuid-America anders is dan Nederland. Ben je doorzeefd met kogels in zuid-America en Caraibischelanden krijg je het daar Bam direct voor je neus geschoteld in de media. Daar kent men geen uitzonderingen als hier. Trouwens wat is niet prettig aan een B.H.als iedereen hier half naakt over de straten loopt in zomer. Moet hun aan de zuid-Amercaanse media gaan voorschrijven hoe ze om moeten gaan met hun informatie.Ik personlijk zou dat nooit in mijn leven hebben gedurft zo”n tocht te gaan maken in dat soort landen zonder een goede gids of met meerdere mensen. Hun hebben zelf teveel risico genomen. Dan draai jezelf voor de consequentie. Sorry.

  3. Iedereen moet meehelpen zoeken maar niemand mag de foto’s zien. De familie zal moeten leren om niet iedereen voor te schrijven (media, politie) hoe ze het hebben willen, zo gaat dat niet. Met name als ze zelf uitgebreid de publiciteit zoeken.
    Wat is er zo speciaal aan bh’s? De helft van de wereld gebruikt ze.