• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Openbaar ministerieCURAÇAO – In de zaak van de Raad van Toezicht op de Advocatuur hebben de beklaagden ‘Peppie’ Sulvaran, Chester Peterson en Anthony Eustatius een tweede wrakingsverzoek ingediend. “Dat is mogelijk indien sprake is van nieuwe feiten en omstandigheden”, reageert de Raad van Toezicht vandaag.

De beklaagden stellen in hun verzoek dat dat het geval is, mede naar aanleiding van de behandeling van hun eerste verzoek. Mr. Scholte, tegen wie het verzoek is ingediend, berust echtervniet in het tweede verzoek. In eerste instantie was al geoordeeld dat er geen sprake is van (de schijn van) partijdigheid van Scholte. Een andere plaatsvervangend voorzitter van de Raad van Toezicht beoordeelt nu samen met twee leden over het tweede verzoek van beklaagden voordat de behandeling van de klachtzaak kan worden voortgezet.

Vertraging
De beklaagden hebben met hun verzoek de zaak vertraagd. De Raad van Toezicht heeft namelijk geen andere plaatsvervangend voorzitter. Er zal er dus eerst een benoemd moeten worden. Leden en de (plaatsvervangend) voorzitter van de Raad worden benoemd door de gouverneur. Pas na een benoeming vindt de behandeling van het tweede wrakingsverzoek plaats.

3 reacties op “Tweede wrakingsverzoek KFO-advocaten”

  1. Wat denken deze mensen nou dat ze zijn. Zijn ze niet bezig het rechtssysteem van onze mooie eiland in gevaar te brengen. Of denken deze mensen dat hun alleen de baas zijn van Curacao. Je kan beter een rechtsysteem hebben dat niet voor honderd procent functioneerd dan een systeem dat helemaal niet fuctioneerd. Deze mensen verdedigd uitsluitend criminelen, overvallers en boeven die ook het systeem verzieken. Deze mensen moeten weten dat ze het volk niet aan hun kant hebben en dat ze de strijd aangaan voor hun eigen gewin. Al het geld van de belasting betaler betaald verdwijnen in hun zak. Hun hebben rechten gestudeerd en denken dat ze het beter weten dan het volk. Deze mensen vergeten dat ze verkeerd bezig zijn en dat recht ook corruptief kan zijn en in het uiterste geval, ziekelijk kan zijn. Het kan zo ver gaan dat men zoveel macht naar zich toeeigend dat men verdacht kan worden van psychopatie. Hoe je het ook bekijkt heeft het systeem niet slecht gefunctioneerd wat halen deze mensen nou in hun hoofd om het systeem te gaan bestrijden. Het systeem werk nergens honderd goed maar het fuctioneerd toch wel goed. Geef mij liever de rechters dan een stelletje boeven advocaten die geld onder tafel toegeschoven worden door de boeven. In amsterdam hebben wij in Nederland geleerd en ervaren hoe het fout kan lopen toen men tot de ontdekking kwam dat ze ook geallinierd waren met de onderwereld. De justitie heeft goed zijn werk gedaan en de boel helemaal ontmanteld. Deze mensen zijn inderdaad zieke geesten die de boel aan het sabboteren zijn. Het volk moet waakzaam blijven en uitkijken voor deze soort mensen.

  2. zieke geesten die het rechtssysteem willen verzieken.
    we moeten extra waakzaam zijn en ervoor zorgen dat ze daarin nooit slagen.

  3. Dit illustere trio wil alleen maar in het nieuws blijven, en doen alles om het drama gehalte van waar ze mee bezig zijn verhogen.