• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gewapende overvallerCURAÇAO – Een echtpaar is gisternacht rond 04.52 uur opgeschrikt door twee overvallers. Twee gemaskerde mannen overmeesterden de bewaker van het resort in Jan Thiel. Onder bedreiging stond hij een sleutelbos af, waarmee de overvallers de kamer van het echtpaar konden betreden.

Ze doorzochten de kamer en maakten enkele eigendommen van het stel, dat hier op vakantie is, buit. Hun aanwezigheid werd echter al snel opgemerkt door de toeristen, waarop de overvallers op de vlucht sloegen. Het overvalteam onderzoekt de zaak.

Informatie
De politie is op zoek naar informatie. Mocht je iets verdachts hebben gezien of andere informatie hebben, neem dan contact op met de politie. Dit kan door te bellen naar telefoonnummer 8666140 of 8666192. Er kan daarnaast 24/7 contact worden opgenomen via 917 of anoniem via 108.

11 reacties op “Echtpaar overvallen in resort Jan Thiel”

 1. Wij wonen ook al een tijdje hier. Ik heb de misdaad schrikbarend zien toenemen. De overheid doet er niets werkelijk niets aan. Zwakke bestuurders,ministers die laag geschoold zijn dus geheel oncapabel,ze zijn drukker met goed voor hun zelf te zorgen dan met dingen die van landsbelang zijn. Curaçao kan zich dan ook meten met de politieke structuur in de 3e wereld landen,daar gaat het precies zo. Domme laagontwikkelde lui die zonodig onafhankelijk willen worden. Een goed voorbeeld is Suriname waar we veel familie hebben. Sinds de onafhankelijkheid is de misdaad 300 % toegenomen. Daar is zelfs een moordenaar president. Wie weet wat we straks hier allemaal krijgen de ene boef volgd de andere boef weer op. Het volgzame volk pikt het allemaal nergens zie je protesten of is er toch een vorm van onderdrukking?

 2. Beste slachtoffers, ik hoop dat jullie snel er weer boven op komen na deze gruwelijke ervaring, wij wonen op curaçao en ons is het zelfde overkomen, wij weten waar we over praten, terug naar Nederland is geen oplossing en iedereen een wapen, is een lachertje, als je slaapt kun je 100 wapens hebben maar je eigen veiligheid is het aller belangrijkste.
  De enige die hier wat aan kan veranderen is de politiek en de politie, maar daar kun je lang op wachten. Heel veel sterkte.

 3. Is weer een mooie voor op Wikicrimes! Ik heb trouwens een top vakantie gehad en er weinig tot niets van gemerkt:)!

 4. Wordt leuk. Reisbureaus gaan wapens meegeven. “Bedankt Harry”

 5. Zag dat r nu met honden wordt gelopen. Bij morena livingstone zaf ik ze.

 6. Ook toeristen moeten dus nu het recht krijgen op het dragen van vuurwapens. Tegen een geringe borgsom bij aankomst op Hato te verstrekken door de dienst Immigration ¨Bon bini op Korsow¨. Mag bij vertrek tegen een geringe afkoopsom als souvenir ook mee naar huis worden meegenomen.

 7. Ga zo lekker door om de toerist te overvallen , is goed voor onze rots. Regering ( lapzwansen ) doe er wat aan.

 8. Welk resort was het? Ik zit nu zelf op livingstone is geen veilig gevoel

 9. Dit nieuws, samen met het andere nieuws uit kranten, radio en via Versgeperst geeft te meer aan dat Curacao in een (keihard) neergaande spiraal zit.

  Mogelijk is dit een ‘inside job’. Is dit NIET het geval (excuses aan bewaker!) dan wordt dit gelezen als een rechtstreekse ‘aanval’ op een touristen bolwerk. Dat zijn wel ‘de laatste druppels’, als touristen zelfs IN de resorts niet veilig kunnen zijn.
  Veel succes CTB om dit recht te praten, nog een ‘dushi hende’ campagne wellicht?

 10. Lijkt op inside-job! Goede reclame voor Curacao!!! Politur??

 11. Zowel de beveiligers als de bewoners moeten de mogelijkheid krijgen om wapens te bezitten. Dat is de enige oplossing om het groeiend aantal overvallen en berovingen een halt toe te roepen.