• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een auto is gisteravond gebruikt als moordwapen, zo lijkt het. De 51-jarige Francisca Josefa Amanda kwam daarbij om het leven. Zij zat met de chauffeur en een andere passagier in een auto die over de Kaminda Duvert ‘Boy’ Nicolina reed. Plotseling raakte een zwarte SUV hen van achteren – tot meerdere malen aan toe.

De chauffeur van de auto zag geen andere mogelijkheid dan de auto aan de kant van de weg te parkeren. De bestuurder van de zwarte SUV deed hetzelfde. Het slachtoffer stapte uit, waarna de SUV haar een of meerdere malen omver reed. Amanda is overgebracht naar het Sehos, waar ze vanmorgen rond 01.05 uur overleed.

Arrestatie
De politie heeft op de kruising Kaminda Jose C. Anthonia en de Kaminda Rooi Santu de SUV gevonden. In de omgeving troffen ze ook de 28-jarige C.A.R.B., geboren in Colombia, aan. Hij is gearresteerd en voorgeleid. De verdachte zit nog vast.

Informatie
De recherche onderzoekt de zaak. Hoewel er een verdachte is aangehouden, is extra informatie welkom. Getuigen kunnen daarom contact opnemen via telefoonnummers 8666219 of 8666221. Je kunt 24/7 bellen naar 917 of, als je anoniem wilt blijven, naar 108.

1 reactie op “Auto ingezet als moordwapen, vrouw (51) dood”

  1. Wat een bizar verhaal. Kennelijk móest de dader dit slachtoffer treffen. Afrekening? Relationele woede/frustratie? Heel erg triest, met veel sterkte voor de nabestaanden