• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

geld Venezuela Venzolaanse bolivaresCURAÇAO – De immigratie op Hato heeft gisteren twee Venezolaanse toeristen teruggestuurd. Dat meldt ochtendkrant Extra. Het duo had te weinig contant geld op zak. Een derde toerist in het gezelschap had het vereiste geld van alledrie op zak, maar stond al buiten.

Dat vonden de ambtenaren geen reden om de twee door te laten omdat de regels stellen dat je zelf voldoende geld bij je moet hebben. De huurauto en het verblijf van de Venezolanen was al betaald.

11 reacties op “‘Twee Venezolanen teruggestuurd: te weinig cash’”

 1. Geld op zak?

  Op Curacao hebben ze kennelijk nog niet van pinpassen en creditcards gehoord. Betaal die beambten uit in spiegeltjes en kraaltjes!

 2. Dushi Hende !!

 3. Veel cash meenenem goed idee!! Curacao is ook zo veilig.. De criminelen zullen gewoon op Hato mensen beroven

 4. Kijk dat zijn nou nog eens tourisme bevorderende maatregelen ! Nos mes por.
  Voor de dombo’s op de airport: slechte ervaringen worden gemiddeld aan 10 verschillende mensen doorverteld, terwijl goede ervaringen aan slechts 4 personen worden verteld. Dus blijf zo door gaan.

 5. Is het nu al weer 1 april?? Wat gaat de tijd toch snel…..

 6. Moest dit nou? dit is echt niet te geloven. Ik snap dat er regels zijn en dat men eraan moet houden maar men moet ook menselijk zijn en kijken naar omstandigheden. In dit geval was alles al betaald, en een derde medereiziger had genoeg geld bij zich voor alle drie, dus hoef je ook niet zoveel cash bij je te hebben. De sanctie op deze overtreding is ver buiten verhouding met de overtreding. Het is alsof je voor het rijden door rood licht je meteen de doodstraf krijgt.

 7. Dit voorval geeft het bedenkelijke niveau van de immigratie ambtenaren op Hato goed weer. Men kent de regeltjes maar weet niet hoe deze te interpreteren om de bezoekers, die er uiteindelijk voor zorgen dat ze hun salaris aan het einde van de maand kunnen ontvangen, op gastvrije wijze welkom te heten. Of past dit in het vreemdelingen onvriendelijk beleid van de huidige regering waarbij vreemdelingen gedwongen worden voor slechte dienstverlening astronomische bedragen neer te tellen?

 8. Goed bezig, heren. Die toeristen komen later toch wel terug!

 9. Welkom in Dushi Korsow. Het land van de grimlachende ambtenaren.

 10. Zucht…..
  wat een helden, die bruinhemden (no pun, so go ahead…take offense, ya pencilpusher)
  Dushi Desgracia !

 11. Hoe maak je het werk van het toeristenbureau, de hotels en zelfs van Palm in 1 klap kapot ?
  Door dit soort doldwaze acties.

  Kan me niet voorstellen dat ze vorige week ook de baas van PDVSA hebben gecontroleerd op genoeg cash.

  In ieder geval kan het eiland een forse schadeclaim tegemoet zien, dat lijkt me wel duidelijk. De vraag is immers of deze passagiers op de hoogte waren gesteld dat ze allemaal ZELF genoeg cash op zak moesten hebben. Wanneer vader, moeder en 2 kinderen komen zal ook maar eentje het geld op zak hebben. Gaat de rest dan ook omgekeerd weer naar huis ?

  Wanneer gaan ze eens hersens uitdelen op het vliegveld ?