• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

10CURAÇAO –De Landelijke Beveiligingsdienst Curaçao (LBD) heeft minister Nelson Navarro van Justitie de sleutels van nieuwe wagens overhandigd. Tijdens een officiële ceremonie werden negen auto’s beschikbaar gesteld. Het zijn tweedehandsauto’s uit Nederland. 

De geleverde auto’s worden onder meer gebruikt om gedetineerden of hoogwaardigheidsbekleders te transporteren. Projectleider Ton Golstein van Dienst Justitiële Inrichtingen in Nederland, korpschef Rudsel Martina en hoofd Landelijke Beveiligingsdienst Curaçao (LBD) Rigo Thodé waren aanwezig bij de overhandiging op industrieterrein Brievengat.

11

12

13

9 reacties op “‘Nieuwe’ wagens voor politietaken”

 1. Lekker volwassen @Carlos! Je praat onzin, ik heb nl zelf de spullen uitgeladen en gezorgd dat ze aan Curaçao geschonken werden. W.b. De voertuigen, kijk een gegeven paard niet in de bek zoals ze in nl zeggen! Misschien even kijken waar ze voor in de plaats zijn gekomen.
  Maar goed, misschien weten jullie wel beter hoe je het moet doen!

 2. Grappig dat de auto’s zijn bestemd voor zowel “Gedetineerden”, alsook “Hoogwaardigheidsbekleders”. Is dat hier hetzelfde dan ?

 3. Tja, als het niet kan zoals het moet, dat moet het maar zoals het kan.

  Deze zijn tenminste ‘in beeld’. Ik weet van een jeugdinrichting in NL die een lokatie moest sluiten en de hele sportzaal-inrichting aan Curacao schonk. Ze zijn nog aan t zoeken waar dat spul is gebleven.

 4. Helemaal doordacht van Nederland. Om auto’s van het premium merk Mercedes naar Curacao te verzenden. Zie je het voor je, een manager van LBD die een mercedes rijdt. Gevangenen die getransporteerd worden met een Mercedes.
  En dat terwijl overige hardwerkende topambtenaren niet eens een kilometer vergoeding krijgen voor hun Toyota Corolla. Of dat ouderen en gehandicapten vervoert worden met krakkemigge busjes.
  Vraag me af wie het onderhoud van deze luxe 2e handse Mercedessen gaat betalen.

 5. wat leuk heb ik mede gefinancierd.mijn zweet. en zij rijden er triomfantelijk in.
  misbruik!!!! wie heeft regering verzonnen??? de legale mafia

 6. Een land (?!?) met een bevolking ten grootte van Amersfoort, de stadswethouders noemen zich ministers, sommigen dragen vuurwapens omdat zij hun burgers niet vertrouwen, laten zich omringen door silverback gorilla’s die, met de tact en het professionalisme van ware Tonton Macoutes het kiezersvolk gewapend in de gaten houden. 2 straten verderop worden een stagaire en een toerist van hun kostbaarheden en geld verlost, ook met vuurwapens en onder dreiging van direct lichamelijk geweld. De PoliTur kwam net langs, in de flitse nieuwe SUV met airco, maar tja, hoorden niets.
  Demagogie van mijn kant, natuurlijk….. Maar hoe lang nog kan deze poppenkast bekostigd worden? Die stagaire zal haar nichtje en beste vriendin afraden naar het eiland af te reizen. Die toerist komt ook niet meer langs, maar doet zijn verhaal graag aan zijn county herald.
  De verhoudingen (en investeringen) zijn uit balans. Metropolis priorities in a township economy. And delusions of Grandeur to boot! I’d be laughin’, if things weren’t so downright tragic. Dushi Hende,my foot!

 7. Volgens mij heeft Gwenette Martha een heel wagenpark nagelaten dat onze polis goed kan gebruiken.

 8. Respect voor de gedetineerden die willen ontsnappen, ja toch? Wel moeten ze van te voren hun keuze kenbaar maken, zodat wel de juiste wagen na uw ontsnapping voor hun klaar staat.

 9. Zie ik 7 Mercedes voertuigen ?
  2de hands? >> leuk als je straks onderdelen wilt bestellen.
  Want de Mercedes dealer is zo slecht op Curacao.
  Weer een waiste of money…