• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gerrit SchotteCURAÇAO – Oud-premier Gerrit Schotte is gisteravond vrijgelaten. Vanmorgen gaf hij een interview aan Rick Hart van Radio Hoyer 2. Hij sprak met de MFK-leider over de afgelopen week. Schotte werd aangehouden wegens witwassen en valsheid in geschrifte.

Schotte vond onder meer dat zijn arrestatie gepaard ging met onnodig machtsvertoon en was niet te spreken over de detentieomstandigheden in de politiecellen in Barber.

Rick Hart in gesprek met Gerrit Schotte

5 reacties op “In gesprek met Gerrit Schotte”

 1. Arthur, treffende omschrijving van meeloper Amerigo Thode, die in de politiek nooit wat gepresteerd heeft en prive nog minder.

 2. Geweldige acteur deze man. Hoop dat hij binnen kort een hoofdrol in een veroordeelden film krijgt.

 3. dat iemand nog zou willen luisteren naar die leugenaar en gluiperd gaat ern bij mij niet in.

 4. Lachwekkend, het optreden van de camerageile Amerigo Thode die eerst met geacteerde blijheid Cecily van der Dijs ontving en gisteren zichtbaar ongemakkelijk Gerrit Schotte omarmde.

  Het is duidelijk dat Amerigo Thode, wel goed opgeleid, zich ervoor schaamt MFK aanhanger te zijn en de arrrestatie van Cecily en Gerrit volkomen terecht vond. Maar Amerigo weet ook dat hij buiten de MFK nergens terecht kan en zijn mooie Statensalaris kwijt is, dus blijft hij als een bange hond achter de door hem verachte baas Schotte aanlopen.

 5. Bla bla bla!