• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MFK-leiderCURAÇAO – Oud-premier Gerrit Schotte eet niet in zijn in Barber. Dat beweert Dwight Rudolphina van Radio MAS. De MFK- en Reforma-leider zou bang zijn om vergiftigd te worden. Het is niet bekend hoe Rudolphina aan de informatie komt. 

Een week geleden werden Schotte en zijn vriendin Cecily van der Dijs gearresteerd op verdenking van witwassen en valsheid in geschrifte. Van der Dijs is inmiddels op vrije voeten gekomen.

12 reacties op “‘Schotte eet niet in cel’”

 1. Schotte op vrije voeten, daar zal de ( nette) gemeenschap voor gaan boeten.
  Geef het volk brood en spelen en de ” heer ” Schotte kan weer door gaan met STELEN !

 2. Heeft dhr. Schotte misschien een slecht geweten???

 3. Ach ja, lekker zielig doen!

 4. Niets is onmogelijk op Crimiçao, ja toch? Paar eeuwen geleden deed men dat toch ook. Net als kapmessen gebruiken, iemand met stenen doodgooien, etc.

 5. Goed zo, geef het eten maar aan een gezin dat echt honger heeft. Als hij niet wil eten is dat zijn eigen keus. Sommige hebben die keus niet eens op ons Eiland.

 6. Dan eet hij toch lekker niet aandacht trekker.

 7. Nou nog een paar weken dan dan lost het zich vanzelf op

 8. Schotte heeft het beste voor met zijn volk. Toen hij ministerpresident was ging hij niet wekelijks op dienstreis, had hij geen dure privefotograaf en geen 6 bodyguards op kosten van de belastingbetaler.

  Nu hij in de gevangenis zit ziet hij af van zijn salaris als statenlid en komt hij het volk, dat zijn 300 gulden per dag kostende detentie moet betalen, tegemoet door niet te eten.

  Hulde aan Schotte!

 9. Nou dat scheelt weer in de kosten van zijn onderhoud, hij heeft ons tenslotte al genoeg gekost.

 10. arme man hij eet niet…… hahahahaha….

 11. Geef hem wel op tijd water, anders droogt hij uit.

 12. Zo een “drama” zou wel bij Gerrit passen, is ongeveer hetzelfde als met 10 bewakers en gepantserde auto en met een kogelwerend vest aan over het eiland verplaatst worden, dit alles om je eigen ego te strelen natuurlijk, alleen de eigen fotograaf ontbreekt nu.