17 reacties op “Oud-premier Schotte gearresteerd”

 1. @Wendy schreef op 20-05-2014 om 18:32;

  ” ‘Curaçao kennende’ zal dhr. G. Schotte binnen de kortste keren weer in vrijheid worden gesteld.”

  Sorry Wendy, je kent Curaçao helemaal niet. Anders had je geweten dat rechtspraak op Korsóu een Nederlandse aangelegenheid is. Dus wat je eigenlijk suggereert is dat we op Curaçao met een gecorrumpeerd OM(justitie) opgescheept zitten? Zijn dan volgens jou de Nederlandse magistraten die naar Curaçao uitgezonden zijn corrupt? Zware beschuldiging hoor. Al zou het me niet verbazen als blijkt dat ze inderdaad tot op het bot corrupt zijn.

 2. Politieke vernedering door speculatie en bittere afgunst, die al jaren aan de gang is: Een verziekt volk.
  Men is ervan overtuigd, dat hun verziekt leven door periodiek bloed zuigen, een beter levensvorm zal krijgen. In feite zijn ze allemaal niet anders. Velen beschouwen zich als zalig verklaard en kunnen zich veroorloven anderen aan te wijzen om hun natuurlijke eilandelijke bloeddorstigheid te kunnen lessen. En dit door pure domheid, omdat zij zelf niet weten hoe te kunnen graaien. Deze lafhartigheid zal zich jaren blijven herhalen tot wanneer zij iets anders gevonden hebben, dan Schotte om hun onbeschaamde oer eilandelijke moordlustigheid te kunnen botvieren. Het zit allemaal diep verborgen.
  Door de langdurige druk is het reeds zover, dat zij elkander dagelijks van hoog tot laag vernederen en vermoorden, maar zijn geenszins ervan bewust. De gemeenschap, van staat tot volk is ziek, geestelijk
  onbewust niet normaal en gestoord. Wetten en regels zijn lucht! Zij weten allerlei clandestiene manieren om elkaar het bloed onder de nagels te halen, terwijl zij daarbij lustig carnaval en séhoe aan het “wappen” zijn. Er zijn heel weinig reddingsmiddelen hiervoor, velen zullen eerst heimelijk afgeslacht moeten worden, voordat deze cultuur van moordlustigheid zal verslappen. Wie zal volgen na Schotte, mits zijzelf niet reeds door Hein bezocht zijn! Maar ja, “noblesse oblige”.

 3. Curaçao kennende, gerritje gaat zo weer vrij…..geld, macht en vriendjes die bang zijn om andere vriendjes te pakken

 4. Wat een wanvertoning …

 5. Dit is pas het begin er moeten nog meer koppen rollen, ik ben benieuwd

 6. Reforma in bon futuro samen met zijn kornuiten !!!

 7. Wat is Margreet van der Dijs ineens stil? Internet in Miami down?

  Ook Hendrik Schotte heeft de gordijnen thuis dicht gedaan.

 8. Het geduld van het volk is zwaar op de proef gesteld en eindelijk werd Schotte hedenmorgen opgepakt in het kader van een lopend strafrechterlijk onderzoek. Ik geloof dan ook niet, dat er al keiharde bewijzen tegen hem zijn net zo min als tegen de intellectuele daders, die de moord op Wiels hebben gefinancierd. Die Schotte is o.a. na de vondst van een half miljoen bij een eerdere huiszoeking natuurlijk zo schuldig like hell, maar er zullen bewijzen op tafel moeten komen om hem achter de tralies te krijgen. Dat zou een zegen voor volk en land zijn. Hoe lang zullen de verhoren duren, voordat hij weer vrijgelaten wordt.

 9. Loopt binnen de kortste keren weer buiten.. En dan is hij nog meer populair en een fantastisch voorbeeld voor de 40.000 reformistas… (dit is gewoon pure propaganda voor hem)

  In de doofpot ermee!

 10. even afwachten waarvoor hij in arrest is genomen, inzake de wiels of vanwege de motmeldingen. ach het kan wel van beide zijn ook.

 11. Nu maar hopen en bidden, dat er geen ratadvocaat komt die hem weer vrij weet te pleiten.
  maar het mundi volk zal hem missen: wie gaat hun nu weer van alles beloven…
  zonder hoop kunnen ze eigenlijk niet verder leven….
  ze beseffen niet dat ze met Schotte, nooit een millimeter zullen opschieten.
  Dat deze man al jaren bezig is zichzelf te verrijken ten koste van hun….., dat kunnen ze echt niet begrijpen.

 12. Rustig aan mensen. Geloof mij maar dat dit 1 grote propagandastunt is in het voordeel van Schotte. Als er verkiezingen komen zal het volk dubbel en dwars op hem stemmen. Het OM maakt een martelaar van hem in de ogen van het volk. Hij zal veel stemmen gaan trekken omdat het volk niets op heeft met het OM en justitie. Voor hen is Schotte een held. Dit wordt een backfire.

 13. Eindelijk schot in de zaak.

 14. Versgeperst gebruikte slechts drie zinnen om dit nieuws wereldkundig te maken. Ik hoop dat het OM drie dikke rapporten klaar heeft liggen om ervoor te zorgen dat deze, tja hoe zullen we hem noemen, man voorgoed uit de politieke arena verdwijnt.

 15. Er zijn ook tientallen redenen waarom hij kan worden gearresteerd.. Meteen in Bon Futuro gooien! zijn toch nu 2 plaatsen vrij!

 16. Ach, wat vervelend nu toch voor Gerrit, voordeel is dat hij het politiebureau aan de binnenkant al kende, dus zal hij zich toch wel een beetje thuis voelen.

  Hoop dat het OM voldoende heeft om goed door te pakken.

 17. Kunnen de 40,000 mensen die voor de Reforma van deze fraudeur hebben getekend hun handtekeningen even terughalen?