• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – De afdeling Joyriding van de politie heeft drie voertuigen in beslag genomen. Vermoedelijk zijn de rijwielen gestolen. Het gaat om twee mountainbikes en een blauwe scooter Yamaha PW5. Rechtmatige eigenaars kunnen contact opnemen om hun eigendom terug te krijgen.

Is een van de voertuigen van jou? Dan kan je een afspraak maken met Joyriding via telefoonnummer 8666110 of 8666123. Daarna kun je langskomen met hun bewijs van eigendom en een geldig legitimatiebewijs (sedula, paspoort of rijbewijs) bij de politie op de Churchillweg tijdens kantooruren.

DSC_3319

DSC_3325

DSC_3330

3 reacties op “Politie zoekt rechtmatige eigenaars gestolen voertuigen”

  1. @Jan, als de politie zegt na een inbraak dat ze weten wie de spullen hebben maar niets gaan doen wat ik heb zelf niet gezien wie er ingebroken hebt tja snap je dat mensen geen aangiftes gaan doen

  2. Aangifte doen heeft inderdaad vaak geen zin, is mijn ervaring. Tien jaar geleden zelfs aan de politie aangegeven op welk adres mijn gestolen fiets geparkeerd stond maar de politie zei dat daar ‘die fiets niet was aangetroffen’. Toen zelf er maar op afgestapt, maar dat was ook geen goed idee. Bijna de hele wijk kwam achter ons aan en ik ben nog steeds blij dat ik het kan navertellen.
    Werd daarna gewoon bedreigd en geintimideerd door de politie, hoe ik zó stom kon zijn er zelf op af te stappen. Nee, ik heb geen enkel vertrouwen in de politie hier.

  3. Hoezo ‘politie zoekt’ en ‘eigenaren kunnen contact opnemen’? Die informatie staat toch in de aangiften van de diefstal. Deugt dat systeem niet of heeft de burger zo weinig vertrouwen in de politie dat er geen aangifte is gedaan?