PolitieCURAÇAO – De politie was vanmorgen vroeg uit de veren om gelijktijdig enkele invallen te doen. Om 05.00 uur werden diverse bewoners van hun bed gelicht. De huiszoekingen werden gedaan in verband met een overval, drugs- en wapenbezit.

Op de M.L. Kingboulevard viel de politie een huis binnen en trof een pistool kaliber .45 aan met bijbehorende munitie. De 26-jarige Q.A.M.L. en de 28-jarige J.L.N. werden gearresteerd. Behalve van wapenbezit worden de twee ook verdacht van een overval op 30 april op de kruising Grebbelinieweg/Heelsumstraat. Onder dreiging van een vuurwapen werd het slachtoffer gedwongen om geld af te staan.

Steenrijkplein
Ook op het Steenrijkplein bracht de politie een onverwachts bezoekje. De 23-jarige Dominicaan M.M. werd daarbij ingerekend nadat er in het huis marihuana en een pistool kaliber .22 gevonden waren. In een ander huis op het Steenrijkplein troffen agenten ook een klein zakje wiet aan, waarop de negentienjarige I.A.D. mee moest komen vanwege drugsbezit. Alle verdachten zijn voorgeleid en blijven voorlopig vastzitten.

www.versgeperst.com