• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ras2CURAÇAO – De politie is op zoek naar de vijftienjarige Thais Yamila Teryani Ras. De tiener is enkele dagen geleden van huis weggelopen. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Het meisje heeft een slank postuur en is 1,67 meter lang. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen.

Mocht je haar ergens gezien hebben of informatie hebben over haar vermissing, neem dan 24/7 contact op met de politie via telefoonnummer 917.

ras

7 reacties op “Politie is op zoek naar vermiste tiener”

 1. ze kunnen hun tijd beter besteden aan het zoeken naar twee vermiste moordernaars/verkrachters

 2. Lekker laten lopen dan

 3. Prachtige woorden van mw. Ingrid Sanchez van Pueblo Soberano.
  De media kan ook gebruikt worden om mensen bewust te maken in plaats van mensen op te stoken en negatieve energie te zaaien, met alle negatieve gevolgen van dien voor de gemeenschap.
  Respect.

  http://www.ustream.tv/recorded/47648839

 4. Ja PG, maar helaas werkte de instanties en politie toen (nog) niet mee. Het is geen stunt en dit soort dingen moeten heel serieus worden opgepakt, juist vanaf het begin al!

 5. Would it be nice to state where this disappearing would have been done and if this is the second time, charge her for the funds associated with finding her. She probably will think twice before doing this, again.

 6. Hebben ze de dader ooit van gevonden van de moordenaar van Rayzienne Scoop ?

 7. Dit is de tweede keer dat de dame wegloopt en verdwijnt. In oktober 2013 heeft ze deze stunt ook al eens uitgehaald….