• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft zojuist de identiteit vrijgegeven van twee van de mannen die vandaag zijn ontsnapt uit de SDKK-gevangenis in Koraal Specht. Het gaat om de 23-jarige Eni Carmelia en de 26-jarige Liomar Winklaar. Het tweetal wist samen met waarschijnlijk twee tot vier anderen de bewaker te overmeesteren.

Carmelia (bovenste foto) is in 2012 veroordeeld tot negen jaar cel wegens verkrachting van een OM-functionaris. Hij is 1,77 meter lang, heeft een bruine huidskleur, zwart haar, bruine ogen en een vol postuur. Winklaar (onderste foto) is enkele jaren terug al eens eerder ontsnapt. Hij zat een straf van 24 jaar uit wegens een dubbele moord. Hij is 1,78 meter lang, heeft een normaal postuur, bruine ogen, zwart haar en een bruine huidskleur. Mocht je meer informatie kunnen verstrekken over hun ontsnapping of ze gesignaleerd  hebben, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 917.

gevangen1

winklaar

10 reacties op “Politie verspreidt identiteit ontsnapte gevangenen”

 1. Beide mannen levensgevaarlijk vrouwen haters en bekend met dit fenomeen vlucht gevaarlijk en jullie ze weer daar
  Waar zijn jullie op Curaçao mee bezig
  Ik hoop dat ze niet levend meer gevonden worden
  Want vrouwen zijn hun prooi
  Maar hoe kan dit, domme bewakers

 2. Ik refereer aan de opmerking van Anwer, dat Curacao weer negatief op de toeristenkaart wordt gezet en de vraag welke maatregelen er worden genomen. Denk je nou echt dat er adequate maatregelen genomen kunnen worden? Welke maatregelen neemt men in NL om het misdaadgehalte aldaar binnen de perken te houden? Dit is nergens te voorkomen, dus ook niet op Curacao..

 3. Are these “THE” Booking Pictures when a prisoner get booked or they have just taken them from Facebook?? I think we are in need of an update on our SDKK system. Oh Yeah Forgot it was just completed right?? Come on people, can we use common sense by updating all prisoners pictures, maybe every 3 months, so that we have a better description before they escape(???)

 4. @ Femke. Welke maatregelen gaat NL nu nemen.

  Wat heeft Nederland ermee te maken?

 5. Beste Answer,
  Waar mensen zijn is er macht, corruptie en misdaad. Welke maatregelen gaat NL nu nemen om te voorkomen dat overvallers, pedofielen, kopschoppers en meer van dat tuig hun gang kan gaan??

 6. Zijn dit nu echt de enige kwaliteits fotos die justitie heeft ??
  Voor paspoort rijbeeijs of cedula was t zeker niet goed geweest.

 7. Ontsnapt ?????

 8. Helaas zitten er in de gevangenissen genoeg criminelen die jarenlang de tijd hebben om te verzinnen wat het beste manier is om te ontsnappen. Criminelen zijn doorgewinterd en justitie loopt standaard achter de feiten aan. En dat shit is behalve een feit, overal aan de gang.

  En maar blijven roepen misdaad loont niet…. Heel de wereld draait om crime money iedereen wilt het hebben

 9. Kun je ze meteen afknallen als je ze ziet ? Is er nog een belonging ? Dead or alive ?

 10. Dit zet Curaçao weer negatief op de toeristen kaart. Welke maatregelen gaat men nu nemen om herhaling te voorkomen?