• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

UTSCURAÇAO – Afsplitsing van Telecuracao en TelecuracaoFM van Telecombedrijf UTS is geen oplossing voor het noodlijdende UTS. Dat zegt Emilio Brunken van vakbond SITCOM tegen Radio Hoyer 2. Volgens Brunken is de enige oplossing het opstappen van directeur Paul de Geus.

Eind jaren negentig heeft Brunken meegeholpen bij het opzetten van de huidige structuur van het toenmalige Setel NV, Telecuraçao en Telecuraçao FM. Dat gebeurde onder leiding van toenmalig premier Miguel Pourier. Volgens Brunken bestond er destijds geen bestaansrecht voor een onafhankelijk Telecuraçao en konden bedrijven elkaar op technologie-gebied versterken.

Niet geluisterd
De vakbondsman maakt zich al langere tijd sterk voor het vertrek van UTS-directeur Paul de Geus, maar de minister en de Raad van Commissarissen luisteren niet naar hem, aldus Brunken. Hoe het dan moet weet Brunken niet echt duidelijk te maken, maar als er nieuwe structuur moet komen, dan moet dat volgens de vakbondsman zonder de huidige directie.

Hij legt uit wat destijds de reden was om Telecuraçao bij UTS onder te brengen.

5 reacties op “Sitcom: UTS-directeur moet opstappen”

 1. Vooral naar SITCOM luisteren… Vakbonden zorgen over het algemeen dat noodlijdende bedrijven nog eerder het loodje leggen. UTS moet zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden maar wordt tegengehouden door idioten zoals Brunken.

 2. Wie herinnerd zich nog dat de huidige directeur van UTS na het bankroet van de DCA
  met een luchtvaartmaatschappij wilde beginnen met rechtstreekse vluchten vanaf
  Hato naar Moskou, Milaan, Copenhagen en nog meer geweldige bestemmingen?
  Goed plan of zat er misschien toch wat anders achter?

 3. Laten we anders wat doen aan die mensen bij UTS die dikke salarissen vangen en goede arbeidsvoorwaarden.. Te veel mensen die niets doen en dan krijgen mensen nu dikke oprotpremies om daarna gewoon weer in dienst te gaan

 4. @ Nienke, dan heeft u zeker een week geen tv gekeken. De tv uitzendingen van Flow op nl 1-2 3 waren niet om aan te zien op de volgende data op 30 april 1 mei hele dag, halve dag op 2 mei en het week ende 3-4 mei totaal bijna geen beeld geluid, En wat is daar nou de oorzaak van ? ik denk niet de windt, ik denk meer aan de inzet van ongeschoold personeel of helemaal geen inzet van personeel !!. Het valt mij dan ook op dat deze storingen altijd bij meerdere vrije dagen plaats vinden ook bij aqualectra 30 mei 3 keer 1 mei 2 keer uitval, Bellen of E-mailen heeft totaal geen zin geen gehoor geen bericht.

 5. UTS is in nood, waarom? Omdat er EINDELIJK concurrentie is, niet alleen op mobiele telefonie maar ook internet/TV en nu huistelefonie (FLOW)
  Ze hebben nu te veel personeel en te weinig klanten, dat wordt niet opgelost met 1 directeur naar huis sturen.
  As for TDS/internet… sinds ik flow heb heb ik nog NOOIT aanhoudende problemen met blokkerig beeld gehad en de combi TV/Internet met de zelfde snelheid is 30% goedkoper met betere service en betere kwaliteit dus UTS kan wel inpakken. again dat los je niet op met 1 directeur naar huis sturen.