• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Op de Caracasbaaiweg ter hoogte van een fastfoodrestaurant is een man zwaargewond geraakt bij een ongeluk. De man reed zaterdagochtend rond 03.52 uur met hoge snelheid in zijn Jeep. Daarbij verloor hij de controle over het stuur en botste op een bushalte. Door de klap werd de man uit zijn voertuig geslingerd. 

De man raakte buiten bewustzijn, liep hoofdletsel op en verloor veel bloed. Hij is in zorgelijke toestand naar het Sehos gebracht.

Eenzijdig ongeluk
Anderhalf uur eerder vond er een ander eenzijdig ongeluk plaats op de Kaminda Lourencio Mathilda. De 43-jarige L.M. reed op de genoemde weg richting de Jan Noorduynweg. Ook hij verloor de macht over het stuur waarop zijn auto op een lantaarnpaal klapte. De bestuurder had gedronken en is aangehouden.

7 reacties op “Man zwaargewond na verkeersongeluk”

 1. DREMPELS ??????
  Op het stuk weg langs Mei-Mei hebben ze een stuk of wat verhoogde kruispunten aangelegd.. De snelheidsduivels negeren deze drempels
  volkomen door over het fietspad te scheuren. De markeringen die deze verhogingen aangeven zijn plat gereden of helemaal verdwenen.
  Nog nooit enige kontrole gezien.
  Geen mankracht , geen geld ! Als ze twee politie agenten bij de verkeerslichten bij Mc Donald en KFC zetten , dan kunnen die in een dag het salaris voor zeker 10 agenten verdienen !!!! Maar Ja ??????

 2. Om rijdgedrag en snelheidswegduivels tegen te kunnen houden .
  Je moet drempels bouwen en ook motoragenten stationeren op strategische plekken .

 3. @ Sjakie,

  Dat zou inderdaad overtrokken zijn, maar er moet echt iets worden gedaan aan al die mensen die zitten te telefoneren, teksten of facebooken achter het stuur. Dan ook maar eens kijken naar al die ouders die zelf wel de gordel omhebben, maar die hun kinderen los op de voorbank laten zitten of staand tussen de twee stoelen.

  En wat te denken van al die idioten op quads, motoren en brommers ? Die denken dat het eiland van hun is en dat er uberhaupt geen verkeersregels voor hen bestaan.
  Uiteraard nog even alle hoog testosteron figuren aanpakken. Scheuren door woonwijken, feveren etc ze doen het omdat de pakkans absoluut nul is.

  Wanneer we gewoon eens beginnen met het controleren op GEWOON weggedrag oftewel de basics dan zijn we al een heel eind.
  Maar ja, de politie zal wel weer helemaal doorslaan en focussen op 1 item, denkend dat het daarmee veiliger gaat worden.
  Het wordt pas veilig wanneer iedereen zich aan de basis regels gaat houden en dat bereik je alleen wanneer men denkt dat de pakkans 100 % is en de boetes torenhoog.
  Bv Bellen achter het stuur = 500 NAF
  Kinderen geen gordel om = 1000 NAF
  Feveren = auto en rijbewijs kwijt
  Rijden zonder helm = 500 NAF
  etc etc

 4. @Fred, Je bent alleen moordenaar als je veroordeeld wordt.. Nelson dos Santos loopt nog vrij rond en ook die andere man die met inhalen iemand doodreed

 5. @Fred:
  Je hebt groot gelijk! Het wordt tijd dat er hier iets aan het verkeer gebeurd want dat is levensgevaarlijk voor iedereen!! Degene die het veroorzaken mogen wel tegen een bushokje of een lantaarnpaal rijden zolang ze niemand anders erbij betrekken..

  Ik bedoel trouwens niet dat ze nu moeten gaan flitsen en bekeuringen moeten uitschrijven voor 4 km per uur te hard!

 6. En de politie ?
  Die staat nog altijd langs de kant van de weg, ter hoogte van ‘BIjna Thuis’, ‘Caribbean Cargo’, Veeris etc te controleren op papieren.

  Wanneer gaan ze nu eens controleren op weggedrag ? Gaan we dat nog meemaken of is het echt teveel gevraagd ?

 7. De een “met hoge snelheid”; de ander “had gedronken”. Losers zijn het, maar tegelijkertijd ook sluipmoordenaars want er hadden ook onschuldigen het slachtoffer kunnen worden!