• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Op de Winston Churchillweg is vannacht een motorrijder gewond geraakt bij een verkeersongeluk. De 25-jarige motorrijder brak zijn beide benen en belandde in het ziekenhuis. Zijn situatie is stabiel. De auto is na het ongeluk doorgereden. De politie is op zoek naar deze auto en de bestuurder.

Het ongeluk ontstond toen de motorrijder achter een witte Toyota Corolla (oud model) reed en hem links in wilde halen. Juist op dat moment had de automobilist in gedachten om een u-turn te maken, waardoor hij de motor ondersteboven reed.

Informatie
De politie is op zoek naar meer informatie over het ongeluk van vannacht. Heb je iets gezien of gehoord? Bel dan met de verkeerspolitie tijdens kantooruren naar telefoonnummer 8666134 of 8666137, 24 uur per dag met 917 of anoniem via 108.

12 reacties op “Motorrijder gewond, auto rijdt door na ongeluk”

 1. Quinten, toen ik op Curacao kwam ging ik wonen in een keurig maar niet bijzonder huis in Jongbloed.

  Inmiddels woon ik ook in een resort met slagbomen en muren. De reden? Een tiental inbraken en politie die zelfs weigert om langs te komen.

  Denk dus even na, voor je hier reageert.

 2. @ Anton, als het niet aansluit op je beeldvorming dan maar proberen grappig te doen? Haha, lollig. Ik was in ieder geval niet zo een arrogante makamba die zich verstopte achter een slagboom in een resort en de hele dag zit te zeiken over van alles en nog wat. Ik zou zeggen prik een weekie, nodig mij uit, doen we samen een rondje over het eiland….

 3. Quinten,

  Simpele vraag.

  Deze motorrijder was aan het inhalen op de Churchillweg.
  Hoe hard reed hij toen ?
  Je weet toch wat de maximale snelheid daar is of niet ?
  Hield hij zich dus aan de verkeersregels ?
  Conclusie ?
  Niet dus.

  Hou jij je ook graag aan de feiten ?

 4. Quinten had op Curacao blijkbaar een grote tuin waarin hij 10 jaar rondjes heeft gereden.

 5. Heb bijna 10 jaar op Cura gewoont en motor gereden (zowel race, R1 als custom. Schade vij en zonder ongelukken…. Let wel; nooit en altijd zijn grote woorden zonder inhoud…. Eerst de feiten, dan het oordeel. Hebben jullie reaguurders nou echt nix beters te doen dan oordelen en azijnzeiken? Triestu, hopi triestu…

 6. Ik ben nog nooit een motorrijder tegen gekomen die zich WEL aan de verkeersregels houdt.
  Wanneer er eentje bij mij in de zijkant zich kapot wil rijden……..be my guest.
  En de politie ?
  Die doet niets, kijkt bewust de andere kant op, ze vinden het zelfs wel macho geloof ik.

 7. Aan Nadine, je kunt niet iedereen over 1 kam scheren. In dit geval was de jongeman, mijn neef, wel verzekerd en reed op verantwoordelijke wijze. Niet te snel oordelen. De meeste motorcycle ongelukken worden door anderen veroorzaakt. Natuurlijk soms ook door te hoge snelheid, maar niet in alle gevallen was dat de orzaak van het ongeluk.

 8. Nee dat is waar…. de automobilisten houden zich allemaal keurig netjes aan alle verkeersregels, daar zal het niet aan liggen.
  En ja laten we alle motorrijders meteen over 1 kam scheren, net zoals in Nederland gebeurd, al die motorduivels rijden allemaal veeltste hard, geven geen richting aan, hebben geen helm op, zijn niet verzekerd….

  Lang leve alle brave automobilisten !

  Wat een hypocriet gelul zeg !

 9. Ik ken geen motors hier op curacau die niet achtelijk veel herrie maken.
  Dat van die u turn is ook maar een aan name.
  En winston churchil weg en inhalen ???

 10. @Max, Dat krijg je door ervaring met motorrijders op Curacao

 11. Je maakt nogal wat aannames Nadine!

 12. Vraag is of de auto fout was.

  Het gedrag van motorrijders kennende, heeft de motorrijder waarschijnlijk met absurde snelheid gereden en natuurlijk geen richting aangegeven bij het inhalen.

  Kans is ook nog eens groot dat de motorrijder niet verzekerd was, en dan is er al helemaal geen reden meer om te stoppen en uren aan de slag te gaan met wegenwacht en politie.