• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Op de Commandeursweg heeft een Toyota Tercel gistermiddag twee meisjes aangereden. De oudste is in zorgwekkende toestand opgenomen op de intensive care-afdeling van het Sehos. De politie denkt dat de twee zonder op te letten overstaken toen op dat moment een auto met hoge snelheid kwam aangereden.

De slachtoffers, twee meisjes van zestien en zeventien jaar oud, liepen allebei rugletsel op. De 45-jarige bestuurder had niet de noodzakelijke autopapieren bij zich om te mogen rijden op de openbare weg. De politie heeft de auto in beslag genomen voor nader onderzoek.

7 reacties op “Meisje op intensive care na verkeersongeluk”

 1. En mas serka di bo Schotte heeft zich nooit om de nabestaanden van zijn aso rijgedrag bekommerd.

 2. toevoeging aan bericht Sander …
  SCHOTTE reed zelfs nog veel harder wat bleek uit officieel politie-onderzoek …
  Hij reed zelfs veel harder dan 116 km !!! en dat op een onoverzichtelijke bochtige weg in het centrum (van Engelenweg). Dankzij gesjoemel en verduisteren van bewijs door zijn schoonvader Salas die toen minister was met portefeuille verkeer is hij vervolging ontlopen …

 3. Beterschap voor beide meisjes.

 4. Ja, de hardrijder zonder papieren gaat waarscijnlijk vrijuit.
  Net als Schotte die met 90 KM per uur in een woonwijk een mevrouw heeft doodgereden.
  zij kon niet zien dat hij veel te hard reed en dacht nog wel even links af te kunnen slaan.
  Hij is toen met behulp van zijn schoonvader (minister van jsutitie) nooit vervolgd.
  Er zaten toen 2 zwarte tassen in zijn auto met onbekende inhoud, die ndoor anderen snel zijn opgehaald, nog voor de politie arriveerde.

 5. Dus…..hoge snelheid op de commandeurweg?? Het is notabene bebouwdekom…opsluiten en/of rijbewijs intrekken zodat hij/zij nooit meer een voertuig kan besturen. Verder lijkt het mij raadzaam dat voetgangers in het algemeen dienen op te letten welke zijde van de weg me loopt of jogged. Ik heb geleerd, altijd met zicht op aankomend verkeer!!!

 6. Inderdaad. Ik verbaas mij nog steeds dat er vaak met snelheden van zo’n 70-80 km/u door woonwijken gereden wordt. Bizar.

 7. Weer wordt de schuld bij de verkeerde gelegd, want als ik de weg oversteek mag ik ervan uitgaan dat het snelverkeer mij nadert met snelheden die toegestaan zijn.

  Chauffeur opsluiten en veroordelen wegens poging tot doodslag.