• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Marvelyne WielsCURAÇAO – Het kabinet van de gevolmachtigde minister heeft afstand genomen van het artikel in het Antilliaans Dagblad van 29 april. Daarin beklaagt de aannemer van de verbouwing van de ambtswoning van de minister, Giovanni Pablo, zich over de handelwijze van Marvelyne Wiels. Het kabinet dreigt nu met een rechtszaak.

Wiels zou volgens Pablo onmogelijke eisen hebben gesteld, familie hebben voorgetrokken en hem kapot hebben gemaakt.

Familiebanden
Het kabinet wilde in eerste instantie niet reageren toen de genoemde krant vroeg om wederhoor. In een persverklaring doen ze dat alsnog: “In het huidig economisch klimaat schakelt opdrachtgever (het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister) voor werkzaamheden die verband houden met de publieke taak – zoals het onderhoud van de ambtswoning – bij voorkeur Curaçaoënaars in. Nauwe familiebanden met de gevolmachtigde minister maken in het algemeen – en zo ook bij dit werk– geen deel uit van het selectiecriterium.”

Geschil
Volgens het kabinet waren in eerste instantie de in het artikel van de krant genoemde Leverock (volgens Pablo een aangetrouwde neef van Wiels, red.) en ‘Kleine’ McLane (volgens Pablo een neef van Leverock) gevraagd om de klus te doen. Pas toen de opdracht te groot bleek, werd Pablo erbij betrokken. Daarbij ontstond ruzie over de kosten. Het kabinet: “Het is juist dat er bij de afrekening van het werk een geschil met de heer Pablo is ontstaan over vermeende ‘extra’ kosten. Door opdrachtgever zijn alle reguliere termijnen en al het meer- en minderwerk ruimschoots afgerekend. Of een aannemer ‘uitkomt’ met de aanneemsom is zijn eigen verantwoordelijkheid… Het stond de aannemer natuurlijk vrij om geen overeenkomst aan te gaan als prijs, betalingstermijnen of andere gerechtvaardigde wensen van de opdrachtgever ten aanzien van eerder bij het werk betrokken personen, hem niet zouden hebben aangestaan.”

Rechtszaak
Wiels dreigt Pablo voor de rechter te slepen. “Voor een weerlegging van deze details biedt een eventuele gerechtelijke procedure een geschikter forum dan de media. Mocht de heer Pablo volharden in zijn vordering, dan zal uitgebreid verweer gevoerd worden. Het kabinet heeft er het volste vertrouwen in dat de Nederlandse rechter vervolgens in goede justitie in staat zal zijn een gerechtvaardigd oordeel over de eindafrekening te vellen.”

30 reacties op “Kabinet dreigt aannemer Pablo met rechtszaak”

 1. “het kabinet” zal een rechtszaak aanspannen tegen degenen die Fraudelyne wiels in het diskrediet durven brengen …. Kan ze beginnen hand in eigen boezem te frutselen….
  Trouwens ik protesteer dat “mijn belastinggeld” aan dit soort NEPOTISME wordt gespendeerd !!!!! Wie geeft haar de volmacht om eigenhandig hiermee te dreigen ?????
  OPZOUTEN dat mens, genoeg schade aangebracht aan ons imago … (wel nog even de schade vergoeden) EN ZEKER GEEN “GOUDEN HANDDRUK” of soortgelijke nonsens …

 2. Oproep aan alle oprechte medewerkers van het Curacaohuis om een boekje open te doen over de mafiapraktijken van Fraudelyne.

  En we hebben er alle begrip voor dat dat anoniem gebeurt, gezien de terreur van Fraudelyne en de aanwezigheif van laffe meelopers als de Windt en de zoon van Kade Wilsoe en de halve familie van Fraudelyne.

 3. En binnenkort dreigt het volk dit kabinet met voltallig ontslag. Deze regering zit tjokvol meelopers en slaafse JA-knikkers. Nee, zelfs van het PAIS hoef je niets meer goeds te verwachten. De terreur van dikke M. Wiels is nog lang niet ten einde en zij verhindert telkens de normale taken waarmee de regering feitelijk is belast. Dit is een schande en een motie van wantrouwen waardig. Mannen en vrouwen: sta op en stop dit achterlijke mens!

 4. Ik vind het idee van Bobs45 ook goed. Dus niet alleen een klachtenbrief, maar ook een medewerker vinden binnen het Curacaohuis die bereid is anoniem gegevens door te spelen naar de pers. Dan wel objectieve bewijsstukken graag, geen meningen en speculaties.

 5. Dreigen en chanteren is de enige taal die Marvelyne volledig beheerst.

 6. @BAS dat is een heel goed plan. Bij ABN AMRO trok ook niemand aan de bel. En het liep echt wel de spuigaten uit. Toegegeven, ze hebben haar uiteindelijke wel de deur uitgewerkt.

  Dus Curacaohuis-medewerkers: schrijf een klachtenbrief als jullie klachten hebben. De steun van het volk hebben jullie, dat kunnen jullie zien aan de hartverwarmende steun van het Curacaose volk voor aannemer Giovanni Pablo? Iemand moet toch voor zijn/haar team opstaan?

 7. @Bas Ik roep de werknemers van het Curacaohuis op om een einde te maken aan het nepotisme, geld verspillen, vriendjespolitiek, wangedrag, gesnoepreis en de terreur van Marvelyne Wiels.

  Goed idee!!

 8. Wat het privé-speeltuintje van Fraudelyntje (aka Curacaohuis) nodig heeft is een oprechte DeepThroat, een sniffin’ gopher, die goedgedocumenteerd de curacaosche gemeenschap laat meegenieten van de nutteloosheid van dit wezen. Misschien iemand die vroeger de Kleiberg 15 in Apeldoorn feilloos wist te vinden. Go ahead….Google that!

 9. Het Kabinet. Oftewel Wiels. De omarming van Wiels en Asjes, zal uiteindelijk voor beiden slecht aflopen. Ze hebben elkaar in de tang en bij iemand gaat dat pijn doen. Tot die tijd kan Wiels hoog van de toren blazen, want Asjes is verplicht haar in alles te steunen. Two of a kind. De laagste score bij poker.

 10. Ik roep de werknemers van het Curacaohuis op om een einde te maken aan het nepotisme, geld verspillen, vriendjespolitiek, wangedrag, gesnoepreis en de terreur van Marvelyne Wiels.

  Richt een schrijven aan de ministerraad of de Staten, zonodig anoniem waarin jullie aangeven dat de huidige situatie onwerkbaar is.

  Ik weet zeker dat iedereen tekent, met uitzondering van de slaafse meeloper Yassar de Windt en het incompetente zoontje van Elmer Wilsoe natuurlijk.

 11. Het is weekend… benieuwd wat Fraudelyne Wiels gaat doen.

  Wat een normaal mens in het weekend doet (gaan kijken naar een nieuwe keuken en meubels) doet Fraudelyne onder werktijd.

  En met belastinggeld.

 12. Moet toch echt bekennen dat ik verschrikkelijk onder de indruk ben van de diplomatieke wijze waarop Mevrouw Wiels de zaken aanpakt en oplost.

  Een zelden vertoonde flair, een zeer zelden geziene wijze van iedereen de gelegenheid geven om het zijne of hare te zeggen, de charme waarmee ze eigenlijk dansend de problemen reduceert tot zo goed als niet bestaand. Ieder land zou dit soort diplomaten in dienst willen hebben, toch?

 13. Mevrouw Wiels, als ik enig benul heb van ons regerings orgaan dan is het toch zo dat als zij een rechtzaak tegen een onderdaan aan gaan spannen dat zoiets een regeringsbeslissing zal zijn en niet van een ambtenaar die toevallig in dienst is van dezelfde regering. Dus niet of toch wel ?

 14. Iedereen op het curacauhuis moet zijn mond houden.
  Wat zo’n leuke groep mensen was die alles samen oploste en en gezellig team vormde, is helemaal niks meer van over.
  Nu zit iedereen er voor zichzelf en de ene z’n dood is een ander z’n brood.
  Mensen gaan elke keer met lood in hun schoenen naar hun werk terwijl ze daarvoor lachend naar hun werk gingen.

  Ik hoop dat het lachje weer snel terug komt bij de mensen….

 15. Mevrouw Wiels ken ik persoonlijk,

  De eerste indruk van haar was al gelijk niet goed. Ik heb daarom ook erg met Pablo de Klusser te doen.
  Deze jongen ken ik ook persoonlijk. Hij staat altijd voor de klant klaar en probeert de wensen van de klant altijd zo goed mogelijk te vervullen. Dit zal bij mevrouw de dictator nooit lukken om dat deze wensen niet te vervullen zijn.

  Je moet denken aan de verbouwing die 1,3 miljoen moet gaan kosten of misschien wel meer. dat de mensen in Curacao met hun pensioenleeftijd in 1 keer 5 jaar zijn gestegen. Ambtenaren die hun vakantiegeld niet uitgekeerd kregen etc. Mevrouwtje Wiels gooit er effe stevig geld tegenaan.. en wat denk je. Dienstauto… Dat ze zelf met de trein naar huis gaat? geloof dat nou maar niet. De dienstauto mag alleen maar gebruikt worden voor zakelijke doeleinden en niet voor woon/werk verkeer.

  Dus al met al word er nogal geprofiteerd van de bevolking in plaats van ze te helpen.

  1 oplossing. De kuil die gegraven is zal nu wel groot genoeg zijn. Wie geeft het laatste duuwtje??

 16. @Maggy, Sheldry is zelf een leugenaar en voorstander van de criminele MFK bende die hem zijn studiegeld heeft betaald..Ook mocht hij op onze kosten vakantie vieren in de Frans Caledonien.. Geen medelijden dus!

 17. Als Giovanni Pablo zwart op wit kan aantonen dat er meerwerk is uitgevoerd in opdracht van Wiels cq Leverock en deze door de bij hem in loondienst staande neven is uitgevoerd zonder betaling heeft Wiels geen poot om op te staan. Het punt is dat er aan de ene kant elke keer word gesproken over personen in loondienst en de andere keer over ingehuurd werken op kwitantie, rekening.Als het laatste van toepassing is moeten alle betalingen die de neven hebben ontvangen van de aannemer ook als betalingen van het kabinet met de rekeningen van de aannemer overeen komen zo niet wie van de twee belazert dan de boel. Ik neem aan dat Pablo zo slim is geweest om werkstaten “verplicht door het SFB” van zijn personeel bij te houden “hij weet ook van het ongeval luchtkroon” en met de nadruk op die twee neven, als hij die heeft laten ondertekenen (verplicht) en zijn werkstaten komen niet overeen met die van de meerwerkstaten van het kabinet (lees betalingen) dan is het een eitje voor de rechter om uitspraak te doen, Nu Pablo hoop voor jou dat je werkstaten heb bijgehouden.
  Deze onderneming van de neven en mvr Wiels kunnen zeker een staartje krijgen door belasting en gedegen inschrijvingen onderzoeken van de neven.

  WORD VERVOLGD.

 18. Bruut & onwerkelijk.
  Kas di Korsou gaat steeds harder achteruit.
  Chic persbericht.

 19. Het Curacaohuis geeft aan dat hun bouwwerkzaamheden in Nederlandf bij voorkeur door Curacaoenaars worden gedaan.

  Hoe zou de partij van Fraudelyne Wiels reageren als de Nederlandse vertegenwoordigingen op Curacao hun werkzaamheden bij voorkeur aan (Europese) Nederlanders zouden gaan uitbesteden?

 20. Jassir de Windt is bijna net zo lachwekkend als die Irakese persvoorlichter al Sahhaf tijdens de golfoorlog.

  Binnen het Curacaohuis neemt niemand Jassir serieus, maar deze de Windt is een vrind van het domme kind, Fraudelyne WIels. En blijft dus lekker zitten waar hij zit en in opdracht van Fraudelyne rechtpraten wat krom is.

 21. Manager van het jaar: Fraudelyne Wiels!

  Persvoorlichter van het jaar: Jassir de Windt!

 22. Zo pak je je slachtoffers aan.

  Geen poging om tot een vergelijk te komen, boel rekken, lekker 6000 nafls per maand incasseren zolang ambtswoning niet (echt) bewoont kan worden.

  En als er wat kritiek komt, gewoon ontslaan of dreigen met rechtszaken. Zeker als de ander al geen geld meer heeft om te procederen. Heeft ze dan totaal geen benul dat mensen achter Giovanni Pablo staan, en niet eentje meer achter deze Fraudelyne?

 23. Kon dit persbericht nog onsympathieker?

 24. Erg triest dat deze B**** de zaken weer verdraait en een ander wil laten boeten voor haar eigen onkundigheid.
  Wat heeft het kabinet aan bewijslast, behalve de leugens van deze misplaatste minister?
  Hoelang gaat het kabinet nog accepteren dat deze vrouw heel curacao te schande maakt?

 25. Kan Sheldry Osepa de zaak voor deze aannemer niet kosteloos of ‘no cure no pay’ voeren?

  Ik ben geen fan van Sheldry, maar hij is ook op een asociale wijze door Fraudelyne Wiels in de media behandeld en kan haar hier dus terugpakken.

 26. Een gerechtvaardigd oordeel van een rechter is doorgaans in het nadeel van de Curacaose regering gezien de verloren en vermogenkostende rechtzaken van de laatste jaren. Een Nederlandse rechter zal niet anders zijn en zullen door alle leugens heen prikken.

 27. Mevrouw Wiels heeft al vele leugens verteld, nu zal ze zekker komen met een verhaal dat Pablo van de Bachelor haar in the kwaad dagligt heeft gebracht.

  Deze mevrouw is een schaande voor Curacao.

  Maar ja, wat verwacht je nou van curacao, denken jullie dat er echt vakmensen door de politiek worden geplaats op ministeriele posten?.

  YWN

 28. kijk hier kunnen we wat mee, geen prive uitspraak maar een officieeel standpunt van de regering.
  altijd wel makkelijk als je de rechtspraak zelf niet hoeft te betalen en de aannemer geen geld heeft om een advocaat te betalen. Echter ik mag hopen dat er mensen opstaan om deze Pablo te steunen een advocaat die zegt oke ik help je en bij het winnen van de zaak betaal je me een bedrag. tenslotte is het niet alleen een vordering maar ook smaad.

 29. Fraudelyne gaat wijselijk niet in op de beschuldiging dat de aannemer neefjes van haar in dienst moest nemen.

  Ze is 15 mei jarig, het enige wat ze als cadeau verdient is een trap onder haar ruim bemeten achterwerk.

 30. Grappig die opmerking “al het meer- en minderwerk ruimschoots afgerekend” . Dus Pablo, je hebt meer gekregen dan je in rekening gebracht hebt ?