• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Curaçao is toegelaten als geassocieerd lid van de Caribbean Development and Cooperation Committee (CDCC). Dat gebeurde deze week op voorspraak van premier Ivar Asjes. Met de stap wil het eiland nadrukkelijker integreren in de Caribische regio.

De CDCC-landen geven tijdens deze vergadering een mandaat aan de ECLAC (een economische commissie van de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Naties) om programma’s voor de regio uit te voeren. Dit platform wordt door de Caribische landen gebruikt om richting te geven aan de Verenigde Naties voor het sociaal–economische ontwikkeling beleid in de regio.

4 reacties op “Curaçao lid van Caribisch regionaal forum”

 1. Waarom zou je willen integreren in de regio.. Alle landen zijn arm en corruptie zegeviert.. waarom geen voorbeeld nemen aan Singapore bv?

 2. Home is where your Heart is.

 3. En het meest eenvoudige advies van dit forum zou kunnen zijn:

  ‘HOU OP MET DE RUIF LEEG JATTEN !
  Doe gewoon je werk en accepteer dat je salaris genoeg is.

  Maar goed, dat gaat er bij deze klaplopers niet in, dus blijven ze allerlei adviezen geven aan de VN om hun eigen criminele gedrag te maskeren.

 4. De PS is al sinds 10-10-10 in regeringen. Het wordt dus tijd om eens een beetje met de regio mee te doen. Van alle Caribische landen liggen we het dichtst bij het continent en alle consultants valt het op hoe geisoleerd we zijn.