• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

akkoord sehos en AMCCURAÇAO – Het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en het Sehos hebben gisteren een intentieverklaring getekend om samen te werken op gebied van oncologie. Daarmee moet de behandeling van kanker op Curaçao verbeteren. Patiënten kunnen indien nodig in Nederland verder behandeld worden.

Namens het AMC ondertekenden voorzitter van de raad van bestuur Marcel Levi en professor Kees Punt (hoofd afdeling oncologie). Franke Scheper (internist/oncoloog) en John-John Schnog (internist/oncoloog/hematoloog) tekenden namens het Sehos.

Online
Het AMC biedt het Sehos onder meer online hulp aan. Zo verzorgt de afdeling Medische Oncologie van het AMC sinds enkele maanden consulten via e-mail. De afdeling Radiotherapie gaat dat voorbeeld volgen. Op termijn moeten de twee ziekenhuizen ook beelden kunnen uitwisselen en gaat het AMC ook helpen bij het plannen van de behandeling.

2 reacties op “Samenwerking Sehos en AMC voor behandeling kanker”

 1. En die pro Nederlandse houding blijft nog wel even. Bosman heeft laten weten dat besprekingen over verandering van Rijksconsensuswetten , slechts kan plaatsvinden nadat Curacao de duizendvijfhonderd miljoen euro van de schuldsanering heeft terugbetaald.
  Gekke Henkie bestaat dan misschien nog wel, maar hij woont niet in Den Haag.
  Het wordt steeds meer Gekko Henkie die hier woont.

 2. En langzaam glijden we terug naar Nederland. Zelfs de PS is tam tegen Nederland sinds Wiels is heengegaan. De Inspectie Gezondheidszorg mag ook al hier komen kijken. Een Asjes maar roepen dat hij het erfgoed van Wiels verzorgt. Nou die zou eerder aansluiting in de regio hebben gewild. De PS is nu meer pro-Nederland dan de PAR ooit is geweest.