• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Bij een botsing tussen twee auto’s op de Gosieweg is gisteravond rond 22.15 uur een dode gevallen. De 46-jarige Esperanza Estrella Robles, geboren in de Dominicaanse Republiek, kwam om het leven. Een persoon is ernstig gewond geraakt. 

Robles reed met drie inzittenden op de Adrès Belloweg. Ze wilde links afslaan. Net op dat moment kwam er een tegenligger aan die op de Gosieweg richting SDK reed. Deze auto, een SUV, raakte de auto van Robles precies op de plaats van de bestuurder, die ter plekke overleed. Een uur na het ongeluk bevestigde een politiearts officieel dat ze was overleden. De Dominicaanse is daarmee het zevende dodelijke verkeersslachtoffer van 2014.

Ernstig gewond
De drie inzittenden van de door Robles bestuurde auto zijn voor behandeling overgebracht naar het Sehos. Een ervan is er slecht aan toe. De verkeerspolitie onderzoekt de zaak.

3 reacties op “Dode en ernstige gewonde bij verkeersongeval Gosieweg”

 1. @nummer 8
  Ik geef je weinig kans bij deze optie
  Lees eens het verslag van Gerrit Schotte die met MINIMAAL 116 km per uur !!!!! op een onoverzichtelijke bochtige weg een vrouw dood reed …. NO PROBLEMO gewoon de juiste vriendjes en een paar jaar daarna wordt je gewoon Minister-President …. WHO CARES ……

 2. Ook al rij je rustig op de wegen dan nog rijden ze zo de hoofdweg op! Ik moet hard remmen en achter mij is helemaal geen auto te bekennen. Men heeft geen geduld om even te wachten om een weg op te gaan.

  Je heb gelijk ze moeten een normale snelheid hebben maar als automobilist moet je goed kunnen anticiperen en inzicht hebben of iemand harder rijdt dan normaal…. standaard rijdt men hier harder en meer door rood licht omdat er geen controle en flitspalen zijn. In Nederland remt men wel bij oranje licht en hier geven ze extra gas….

 3. Ik ben erg benieuwd naar de snelheid waarmee de SUV reed. Als die hoger was dan wettelijk toegestaan dan dient de bestuurder vervolgd te worden voor dood door schuld.

  Als ik een weg oprijd moet ik voorrang verlenen, maar ik mag daarbij wel ervan uitgaan dat het verkeer dat mij nadert dat met een normale snelheid doet en niet aan komt vliegen.