Foto Novum/AP: Ariane en MaximaCURAÇAO – Op sociale media is ophef ontstaan over een filmpje waarin het lijkt alsof burgemeester Fred de Graaf (VVD) van Amstelveen zijn hand op de billen van koningin Máxima legt. Het filmpje, dat op YouTube is geplaatst, trekt veel kijkers. 

Zelf is De Graaf zich van geen kwaad bewust, zei hij tegen de NOS. “Het is niet iets dat ik me herinner en al helemaal niet iets dat ik bewust zou doen.” Ook zei De Graaf dat er op het filmpje best een centimeter tussen zijn hand en de billen van de koningin kan zitten. Ook wijst hij er op dat in het beeldmateriaal is geknipt.

© Novum

9 reacties op “‘Burgemeester Amstelveen zat aan achterwerk Máxima’”

 1. Dit is typisch zo’n Ruud Lubbers achtige man die zich niet in kan houden als hij een (allochtone) vrouw ziet. Me reet met ophef om niets en al dat gedoe. Als dit Aboutaleb was dan was Nederland te klein. Die rare burgervader is en blijft een vieze hork net zoals de meeste van zijn soort. En dat Alexander dit zo laat gebeuren is duidelijk een teken van geen ballen….. Nogmaals mensen als dit Aboutaleb was, geloof me dat Nederland op zijn kop stond. En alle Marokannen het land uit moesten. Behalve zwarte piet, die mag blijven tooooooooch???????

 2. Get a grip…….

 3. Heeft ze dan een echte achterwerk? Dé achterwerk bij uitstek is de Curacaouse dames-achterwerk. Als je voelt, voel je echt wat achterwerk is. 😆

 4. als het echt is wat ik ten zeerste betwijfel aangezien er geen reactie bij Maxima te zien is, geef die man dan eens ongelijk.

 5. Wat een gedoe om niets bijzonder.

 6. Ok niet netjes. Maar snap het best hahaha

 7. Het is duidelijk een onschuldige ongewenste intimiteit.
  De Burgervader komt uit Roosendaal en dacht onbewust dat het KARNAVAL was.
  Tijdens de karnavalsfeesten mag je in Tullepetaon in de billen van de vrouw van je buurman knijpen.
  Dus zand erover.

 8. Big deal, so what ??? 😉 Just goes to show can appreciate the booty of a strong chica Latina (be it of the upperclass, imported, etnically Basque segment of Argentinian society).
  On Curacao she’s Dushi Hende.

 9. Fred de Graaf is al eerder op onwaarheden, zeg maar leugens, betrapt geworden. Toen ging het rond de kroning van Willem-Alexander en de wel/niet aanwezigheid van Wilders.
  Overigens spreken de beelden op de film voor zich. Wel een centimeter…… wat een fantast.