• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – Het Curaçaohuis in Den Haag wordt opgeknapt. Dat bevestigt het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister. Het staat nog niet vast op welke manier. “Het Curaçaohuis evalueert momenteel de verschillende alternatieven omtrent een mogelijke verkoop of verbouwing van twee kantoorpanden.”

Volgens de organisatie van Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels is er in de afgelopen twintig jaar ‘géén tot weinig onderhoud aan de panden van deze afdeling’ gepleegd en is inmiddels het gevaar op instorting ontstaan. Eventueel verhuist het Kabinet tijdelijk naar een ander pand.

11 reacties op “Onderhoud aan Curaçaohuis”

 1. Curacaohuis is sinds de komst van MW veranderd in een Fabeltjeshuis.
  Marvelyne Wiels waant zich de Zonnekoningin.

  Als ze straks weg is gaat er pas echt een beerput open. Medewerkers die dan weer durven praten bv. Met een beetje geluk worden dan ook Statia en Philips-Groot mede-verantwoordelijk gehouden voor de extreme bovenbudgetaire uitgaven. Ze stonden erbij en keken gedienstig opzij.

 2. Dus niet alleen mevr. Wiels is van het eerste leugentje gebarsten, maar haar hele omgeving staat op instorten. En dat, ondanks de steun van Asjes.

 3. @vriendjespolitiek “directeur Ann Philips Groot kneep haar oogjes nog wat harder dicht.”

  Ann Phillips Groot rent de hele dag tussen 2 kantoorgebouwen heen en weer omdat mevrouw op haar wenken bediend moet worden maar haar telefoon niet meer vertrouwd.

 4. Het kon ook niet uitblijven. Als procuratiehoudster ABN AMRO stond Marvellous Fraudelyntje al bekend als Top-rommelaar met handgeschreven facturen.

  En vraag MAAPP maar eens waar Marf een factuur voor uit durfde te schrijven.

 5. Zoals publiek bekend is het stelen”( op bouwprojecten) door hoog aangestelde figuren {lees ministers cq topambtenaren) onder de loep gelegt ?,dus nu maar op afstand (geen controle)en dan maar een verhaal verzinnen over verzakking van de fundering van het Curaçaohuis ( is gebouwd op duingrond !!), Jasjes net duidelijk? horen spreken met Rik Hart, veel bla ble dus nada gezegt, Weet niks over kosten alleen dat het veel kost. De ene hand vult de andere hand $$$$$$, als parlementair en statenvoorzitter wist hij alles (beter).Het valt mij op hier op Curacrim dat wanneer een persoon MP is hij aan directe dementie of verstand verbijstering gaat lijden, ze weten nada niks geen moer meer.Wat ze wel weten is waar en wanneer er een snoepreisje valt te scoren zoals nu weer Asjes naar Mexico.

 6. Beste Henk, je zegt ; ongetwijfeld door een bevriend aannemertje, want dat is de werkwijze van Fraudelyne.
  Kan het zijn dat zij haar werkwijze heeft aangepast en een aannemertje in de arm heeft genomen die een gedeelte van de aanneemsom (die met dat zelfde bedrag verhoogt is) op doctoranda haar rekening heeft gestort ? Dit is namelijk DE werkwijze van frauderende politici.
  Dus eerst haar woning opknappen dan haar kantoor en straks zij zelf. Ben benieuwd of ze het lef heeft die rekening ook bij ons neer te leggen en dit schrijf ik wetend dat ik misschien wel een slapende hond wakker maak.

 7. Ik dacht dat Fraudelyntje een keer zei dat zij geen geld wilt uitgeven? Dick do your thing

 8. En Ivar & Tara Asjes-vriendinnetje Curacaohuis directeur Ann Philips Groot kneep haar oogjes nog wat harder dicht.

 9. Geld zat in Den Haag kennelijk.

  Vorig jaar al een budgetoverschrijding van tijdelijke contractjes voor Wilsoe’s zoontje, een nieuwe PR-boy, 2 vriendinnen op Financien, en de dochter van Marf in het ‘archief’. 2 nieuwe klusjesmannen, diverse (kunst) ‘projecten’ voor loyale ex-werknemers, een compleet ingerichte luxe werkkamer, een verbouwing van de reeds opgeknapte, ambtswoning waar Fraudelyntje in wilde, en vervanging van al het natwerk in de badkamers ivm haar smetvrees. En toen de vrachtwagen op vrijdag na kantoortijd vol met dure meubeltjes. Statia hoe durfde je die rekening af te tekenen?

  Glossy’s, vakantietripjes naar Curacao tijdens Carnaval, zendtijd bij Moru Bondia, en de bedrijfswagen met chauffeur maar laten rijden om vriendinnen te rijden.

 10. Helemaal mee eens. Dick, get (back) on her fraudulent case! 🙂

 11. Uiteraard vergeet Fraudelyne Wiels te vertellen dat de ambswoning waarin ze gratis woont ook voor tonnen verbouwd wordt.

  Ongetwijfeld door een bevriend aannemertje, want dat is de werkwijze van Fraudelyne.

  Misschien kan Dick Draayer haar daar eens een paar vragen over stellen?