• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Een 27-jarige vrouw is gisteren ontvoerd. Ze was aan het slapen toen ze plotseling werd opgeschrikt door twee gemaskerde mannen. Een van hen had een mes in zijn hand. De vrouw en haar minderjarig kind werden vervolgens bedreigd en moesten onder dwang mee.

De vrouw en haar kind zijn later door de politie gevonden in Bandabou, aan de weg die Kenepa en Playa Forti verbindt. Ze lag in een auto met haar voeten en handen aan elkaar vastgebonden en had meerdere snijwonden aan haar hals. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat ze tijdens de ontvoering werd ondervraagd over een persoon, waarna ze iets moest inhaleren. De vrouw kon zich verder niets meer herinneren.

Ziekenhuis
Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zowel de vrouw en haar kind worden bijgestaan door Slachtofferhulp. Haar toestand is stabiel. Het onderzoek loopt nog.

5 reacties op “Vrouw (27) ontvoerd en mishandeld”

 1. Zijn ze erachter gekomen wat ze geinhaleert heeft i/h ziekenhuis? Want de politie is ingeschakelt, maar ze kon zich niks meer herrineren. Een beetje raar. Maar ja, bij bepaalde zaken kan je van alles verwachten.
  Ik wens de politiemensen veel sterkte!

 2. Ik vraag me af wat het OM zal doen als ik een wapen aanschaf om me zelf te verdedigen.
  Moet iedereen dit zonder meer acepteren? IPV ouwehoeren over wat Nederland wel of niet goed doet, moeten we beginnen met in eigen land te kijken wat er allemaal fout gaat ,terwijl er lege cellen zijn in bon futuro.. Als het zo door gaat word iedereen in Curacao een crimineel omdat men zich verplicht moeten gaan verdedigen waar de justitie niet kan ,en dat is bijna overal niet. Ik zal nu zeggen ” Gordels om dat werk beter dan het engelse verie . MAAR dan moeten we niet gaan zitten schreeuwen als de nacht klok wordt ingesteld ,van we kunnen het zelf. LAAT HET DAN ZIEN KAKERLAKEN!!!!!!!!!!!!!.

 3. Mijn woorden schieten te kort

 4. En dat tuig loopt hier vrij rond met dank aan het OM

 5. WTF??