• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CuraçaoCURAÇAO – Curaçao heeft opnieuw een Zoover Award ontvangen. In de categorie ‘populairste vliegvakantieland buiten de Europese Unie’ (EU) viel het eiland in de prijzen. Vorig jaar was dat ook het geval. Curaçao ontving een gemiddelde waardering van 9,09.

Vorig jaar won het eiland met een gemiddelde waardering van 8,7 de prijs in dezelfde categorie. De Zoover Awards zijn in 2009 opgericht en trokken dit jaar ruim 175.000 online stemmen van consumenten. Behalve een populairste vakantiebestemming buiten de EU is er ook een verkiezing tot beste vakantiebestemming buiten Europees grondgebied. Die verkiezing is gewonnen door Aruba.

Reactie
Stefanie van der Wulp, woordvoerder van de Curaçao Tourist Board Europe (CTBE), is trots. Tegenover Verkeersbureau.info zegt ze: “Het is geweldig dat de bestemming Curaçao bij zoveel Nederlanders bovenaan aan hun favorietenlijstje staat. Curaçao is een ontzettend veelzijdig eiland. Naast de bekende zon, zee en het strand zal je verrast worden door de culturele diversiteit, rijke geschiedenis en tradities van het eiland. We zien dat veel reizigers snel naar Curaçao terug gaan als ze eenmaal een keer zijn geweest. Voor gastvrijheid scoren wij een dikke 9 – dat is een waardering om te koesteren.”

6 reacties op “Curaçao populairste vliegbestemming buiten Europa”

 1. Palmbomen met bloemen en mooie vrouwen.
  Curacao Top Destination.!

 2. @Oud-Zuid:
  “Zo is Curaçao wel de populairste, maar is Aruba tot béste vliegvakantie buiten Europa uitgeroepen”.

  Sigúr cu si! Aruba ariba!

 3. Er zijn zo veel categorieën dat je bijna altijd wel in de prijzen zult vallen..

  Zo is Curaçao wel de populairste, maar is Aruba tot béste vliegvakantie buiten Europa uitgeroepen

 4. Gefeliciteerd Curacao!!

 5. Dit is weer zo’n flutverkiezing waarbij het CTB mensen heeft opgeroepen om avonden lang alleen maar op Curacao te clicken.

  En zo houden we ons zelf voor de gek dat we een populaire vliegbestemming zijn, terwijl toeristen bij aankomst op Hato als terroristen behandeld worden.

 6. Dit is wel heel goed nieuws. Maar kijken kijken niet kopen doet geen goed voor curacaoshe economie.