• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie heeft dinsdag de 28-jarige J.S.Th.L. gearresteerd op verdenking van bedreiging en mishandeling. Eerder op de dag zou hij zijn 22-jarige ex-vriendin bedreigd hebben bij een toko aan de Moontjeweg. Ook verkocht hij haar een aantal klappen.

Bij de genoemde toko zag L. zijn ex. Daarop stapte hij uit zijn auto. Met een machete in de hand dreigde hij haar te vermoorden. Hij kneep haar keel dicht en sloeg haar vervolgens. Daarna stapte hij weer in zijn vierwieler en reed weg.

Arrestatie
De politie zocht hem daarna in de omgeving van Juan Hato, waar de verdachte woont. L. bleek gewoon thuis te zijn, waarop de politie hem arresteerde. De man zit nog vast in afwachting van meer onderzoek.

6 reacties op “Man bedreigt en mishandelt ex”

 1. Dit zijn nou de machos die op curaçao rondlopen. Geen gentlemen!!

 2. En daar hebben we er weer een om aan het lijstje toe te voegen. Bobs45 goed verwoord! Dit gedrag wordt door familie en vrienden hier gewoon on stand gehouden!

 3. Niks abnormaals. Hoort gewoon bij de Antilliaanse cultuur.

 4. Leuke jongen!

 5. Zielige lafaards dit soort figuren.

 6. laat hem even vertellen hoe moeilijk zijn jeugd was en hoe zijn vader dit ook deed met zijn moeder. Laat hem dan toch ook meteen vertellen waarom hij daar geen lering uit trok en zijn huidige keuzes heeft bepaald. Deel hem daarna mee dat zijn keuzes niet deugen en hij geen bijdrage levert aan vooruitgang van de rots. Beëindig hierna dit educatief moment, sluit hem op en gooi de celsleutel in zee.