• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De identiteit van de man die vanmorgen om het leven is gekomen door een schietpartij, is zojuist door de politie vrijgegeven. Het slachtoffer betreft Gregory Hose Hernandez Bentura, geboren op 26 oktober 1974 op Curaçao. Zijn lichaam werd in een onbewoond huis aangetroffen.

Hij lag levenloos op de grond omdat hij van achteren door zijn nek was geschoten. Voor het huis en in de omgeving heeft de politie meerdere hulzen gevonden. Het zou om een drugsverslaafde gaan.

Informatie
De aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk. De recherche is daarom op zoek naar informatie. Heb je iets gezien of gehoord, bel dan naar telefoonnummer 8666219 of 8666221 tijdens kantooruren. Gedurende 24 uur per dag kun je bellen met 917 of, als je anoniem wilt blijven met 108.

2 reacties op “Identiteit dodelijk slachtoffer Kaya Otto Senior vrijgegeven”

  1. Beste PG, welke bedoel je dan? Ik ken twee chollers die daar in de buurt veel onrust veroorzaakte. Een was een lange, kale. De ander iets kleiner en wel met wat haar. Ze hebben me beiden proberen geld afhandig te maken bij de pinautomaat op de hoek bij het waaigat.

  2. Als ik goed geinformeerd ben, is dat die choller die iedereen lastig viel op het Waaigat, altijd auto’s aan het openbreken was en de laatste tijd verschillende mensen bij de pinautomaat heeft overvallen.

    Misschien heeft hij de verkeerde overvallen……