• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

cocaineCURAÇAO – De Colombiaanse politie heeft in de haven van Cartagena zeven ton cocaïne onderschept. De drugs waren al ingeladen om vervoerd te worden naar Rotterdam. Volgens de Colombiaanse politie gaat het om de grootste drugsvangst sinds 2005. In een container waren duizenden pakketjes coke verstopt tussen blikken ananas.

De drugs heeft een straatwaarde van 180 miljoen euro. Er zijn geen verdachten aangehouden.

2 reacties op “Megavangst coke in Colombia”

 1. @ Edgard ; DAT VERTELD MEN NOOIT, ik zou willen dat men daar ook een keertje eerlijk over zijn . Als dat zoveel geld kost dan kunnen we makkelijk uit onze problemen komen door ze aan Nederland te verkopen een maal het hier toch een drugs paradijs is waar bijna iedereen junk is en het het gratis verkrijgbaar is zelfs in de gevangenis.
  Als men met de olie landen korte metten hebben gemaakt, dan stappen ze over naar de COKE, die veel meer oplevert dan die olie . Zelf de dokters en de geiten eten het op .
  Wat is dan het probleem. wishkey is ook hard drugs ,maar de regering bepaald wat ik wel of niet mag gebruiken. en dat er veel mensen daaraan dood gaan word niet gezongen
  Daarom ook hebben de Europese landen MOEITE MET HET DRUGS BELEID,omdat het niet hier groeit ,andes mochten zij het wel gebruiken en de rest van de wereld niet , die mag het voor veel geld in Europa komen kopen. Nederland de Hells angels in de coke wereld.

 2. En hoeveel zat er werkelijk in de container ?
  Oftewel, hoeveel heeft men zelf achterover gedrukt ?
  En hoeveel wordt er uiteindelijk verbrand ?