• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een 75-jarige man is dinsdagavond opgeschrikt door twee gemaskerde overvallers die opeens in zijn slaapkamer stonden. Ze hadden kapmessen in de hand. Na een worsteling werd de bejaarde door een derde indringer op het hoofd geslagen met een pistool. De man kreeg ook een stoot tegen zijn neus.

Vervolgens sloeg het drietal zonder buiten op de vlucht in een goudkleurige Kia Rio. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Achtervolging
De Kia bleek eerder op de avond gesignaleerd te zijn in de nabije omgeving, waarna de politie werd gealarmeerd. De inzittenden zaten gemaskerd in het voertuig en stopten voor een woning. Na aankomst van de politie sloegen de mannen met hoge snelheid op de vlucht en zette de politie de achtervolging in. De Kia wist toch te ontkomen. Later op de avond kreeg de politie een melding binnen van een overval op een woning in Noord Zapateer. De zaak wordt verder onderzocht.

8 reacties op “Bejaarde overvallen en mishandeld in eigen woning”

 1. Ik hoorde uit een bron dat die overvallens langs een politie wagen zijn gereden… Met mutsen op en al. Maar ze hadden hun wel gordels aan…. Fasten your seat belts We hebben 800 man politie. En ze overvallen zelfs politie mensen… Is dat pistool a terecht ?

 2. Alsof bedreigd en/of beroofd worden al geen enorme impact heeft op mensen. Ik weet het, nu, jaren later nog last van. Schrikachtig, bang, op mn hoede enz… en nu gaat het gepaard met steeds meer fysiek geweld. Waarom? Waar eindigd dit? Veel sterkte aan iedereen die zoiets heeft moeten meemaken.

 3. Opvallend altijd 3 overvallers. Zou het steeds hetzelfde groepje zijn?

 4. Weer eentje. Deze week ook al inbraken in een appartementencomplex rondom Caracasbaaiweg. De daders zijn bekend: hangjongeren die dagelijks door de rooien lopen en op de begroeide onbebouwde kavels hangen. De daders komen er gelijk de dag erna gewoon weer hun verstopte spulletjes ophalen.. meegeholpen door lui met altijd weer dezelfde auto’s.

  Het kan niet lang meer duren dat de politie wordt meegeholpen door woedende buurtpatrols die geweld gaan gebruiken en de jonge brutale gastjes een lesje gaat leren. Agenten kunnen hun werk niet doen binnen dit systeem. Oppakken heeft niet eens zin, ze staan toch gelijk weer op straat.

 5. Ze ‘ontkomen’ wel vaak die boefjes….

 6. De auto was eerder gesignaleerd.
  De politie loopt naar een auto waarin gemaskerde mannen zitten…
  Wat dan ?? Meneer mag ik uw auto papieren en rijbewijs zien ?
  Ze schieten wel alle kanten uit bij een snek maar kunnen geen autobanden raken ?
  Een kia rio …wint het van een Politie auto ??? En hoezo 1 politie auto naar een overval melding ?
  Wat kostte die nieuwe auto’s ook al weer ? Hadden ze niet beter rijles kunnen nemen.
  Van een brommer kunnen ze het al niet winnen.

  Vervolgens rijden die boy’s doodleuk terug naar dezelfde barrio en overvallen later iemand anders…

  Hoeveel goudkleurige kia’s rio’s zijn r op t eiland ?

 7. Vrij wapenbezit voor de gewone burgers is de enige oplossing tegen al dit geweld. Zolang dat niet het geval is, hebben de criminelen het alleenrecht op het gebruik van wapens. Makkelijker kan je het hen niet maken.

 8. “Dushi Hende” 😉