• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Overhandiging Curacao Monopoly aan premier Asjes - landscapeCURAÇAO – Premier Ivar Asjes heeft gisteren het eerste exemplaar van Curaçao Monopoly in ontvangst mogen nemen. “Nu Curaçao sinds 10 oktober 2010 een eigen land binnen het Koninkrijk is, heeft het recht op zijn eigen Monopoly-spel”, aldus de oprichter van Identity Games Albert Meuter.

Het beroemde bordspel biedt nu de mogelijkheid om Curaçaose bedrijven, landhuizen en beachresorts te kopen. Het is de 112de editie van het Monopoly-spel.

Donatie
Om kinderen kennis te laten maken met educatieve spellen doneert de organisatie een tas met diverse spelletjes aan alle basisscholen op Curaçao. “Het spelend leren is erg belangrijk voor kinderen”, zegt Meuter. “Wij willen dit door deze actie graag stimuleren.” Het pakket bevat naast Curaçao Monopoly ook andere spelletjes.

Aanschaf
Het spel is vanaf vrijdag verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Top1Toys, Albert Heijn en Van den Tweel Supermarket. Voor meer informatie kan je de Facebookpagina raadplegen.

10 reacties op “Asjes ontvangt eerste exemplaar Curaçao Monopoly”

 1. Het is gewoonweg geweldig.FANTASTISCH.
  Met de Palmbomen en beaches op het bord.
  Great.hopi great!

 2. Normaal win je als alle anderen failliet gaan.
  De versie van curacao, daar win je als je als eerste failliet gaat.
  Ga verder naar start en ontvang subsidie.
  Verlaat de gevangenis in een lijkkist.
  Ga 3 plaatsen terug en neem een byside…

 3. Maakt een snoepreisje naar Nederland en indien u langs “Start” komt, ontvangt u 50.000 ANG

 4. Deze man trok een kanskaart en won een puissant rijke erfgename.

 5. Asjes is alles behalve mijn favoriet, heeft ook zeker geen schoon verleden maar hij is in ieder geval een hele verbetering ten opzichte van de vorige MP Gerrit Schotte die een gitzwart verleden heeft en nu weer verdachte is in een grote witwaszaak.

  Daarnaast is Asjes doctorandus, en daar kun je je internationaal toch beter mee vertonen dan met een MP die er nog niet in is geslaagd de MAVO af te maken en vervolgens herhaaldelijk failliet is gegaan. En desondanks zonder enige schaamte tonnen stortingen op zijn rekening verklaart als consultantsinkomen!

 6. Deze man word niet echt serieus genomen als ik al deze recties zo lees.
  Logisch ook natuurlijk 🙂

 7. U dient een statenvergadering te organiseren maar weigert dit. Blijf staan op uw veld.

  U verliest uw baan als ministerpresident maar gaat er financieel niet op achteruit want u heeft nog een baan als sectordirecteur. U mag 2 velden vooruit.

  U benoemt uw vrouw in diverse commisariaten: 1 veld vooruit.

 8. Selikor maakte een vergissing in uw voordeel. U ontvangt 99.000 nafls.

 9. ‘Ga naar de gevangenis’ !! 😉

 10. Past wel bij Asjes, Monopoly.

  Zoas toen hij meende monopolist te zijn in het houden van Statenvergaderingen toen de oppositie de rampzalige MFK coalitie wilde wippen.

  Maar ondanks zijn besmet verleden (creditcardfraude, Selikor en sectordirecteur pastechis) doet Asjes het als MP niet slecht. Maar met Schotte als voorganger kun je het ook nauwelijks slechter doen.

  En Asjes neemt op dienstreis gewoon zijn eigen camera mee.