• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

IMG_1386CURAÇAO – “Minister Irene Dick van Onderwijs was niet in haar dienstwagen tijdens het verkeersongeval van vanochtend”, dat meldt communicatiemedewerker van het ministerie Tico Vos. Vanochtend botste een andere auto tegen de dienstwagen van de minister. Er is niemand gewond geraakt.

Het ongeluk werd veroorzaakt door het slippen tijdens de regen. De minister was op het moment van het ongeluk op kantoor.

4 reacties op “‘Minister Dick niet in dienstwagen tijdens ongeluk’”

 1. @ Arubiana. Misschien haar chauffeur?

  Een vraag, die je van iemand die op 21-jarige leeftijd getrouwd is en een eigen huis en eigen bedrijf heeft, beslist niet zou verwachten. Zo’n vraag smeekt om de leerplichtleeftijd verder te verhogen.

 2. Als niet de minister werd vervoerd, wat was dan de reden voor deze dienstrit?

 3. @Carolina:
  [Vraag is dan natuurlijk wie er wel in die dienstauto reed ]

  Misschien haar chauffeur?

 4. Vraag is dan natuurlijk wie er wel in die dienstauto reed en of dat gebruik ervan legitiem was.

  We herinneren ons allemaal nog minister Constantia, die tegen de regels in haar broer in haar dienstauto liet rijden (op kosten van de belastingbetaler) waarna die broer een ongeluk veroorzaakte.

  Constantia loog toen glashard dat zij in de auto had gereden, reden waarom ze later is veroordeeld voor meineed (liegen terwijl je onder ede staat).

  Toch heeft deze schandalige leugen haar niet verhinderd aan te blijven als de ministeren, ook al omdat haar partij MFK natuurlijk geen enkel zelfreinigend vermogen heeft. Met een schoon geweten kom je daar niet eens binnen (of wel, Stella van Rijn?).