• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Een minimarket in Noord Santa Rosa is gisteravond omstreeks 20.20 uur op gewelddadige wijze overvallen. Twee gemaskerde mannen kwamen met vuurwapens in de hand de winkel binnenstormen. Vervolgens bedreigden ze de vrouw achter de toonbank en losten hierbij enkele schoten richting de vloer.

De vrouw werd daarna in het gezicht geslagen. De daders maakten vervolgens de kassa open, namen al het geld mee en sloegen op de vlucht. Onderweg loste één van hen een schot in de lucht. Rondom de winkel werden kogelhulzen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen door de politie voor nader onderzoek.

Achtervolging
Tijdens een zoektocht naar de daders werd één van de mannen gesignaleerd op een scooter. Toen hij de politie zag, ging hij er met hoge snelheid vandoor. Dit leidde tot een korte achtervolging, waarna hij alsnog ontkwam. De scooter werd later aangetroffen in een mondi in de nabije omgeving. Het voertuig is in beslag genomen. Het onderzoek naar de overval is in volle gang.

Informatie
Het overvalteam van de politie is op zoek naar informatie. Ben je getuige geweest of heb je iets gezien of gemerkt, bel dan het overvalteam via telefoonnummer 8666140 of 8666192 tijdens kantooruren. Je kunt daarnaast ook tips geven via nummer 917 of via de anonieme tiplijn 108.

4 reacties op “Overvallers slaan vrouw in gezicht, stelen geld”

 1. Het is echt niet aantrekkelijk om een zaak/winkel op curaçao te openen. Je weet nu al dat je wordt beroofd.

 2. DRONETJE is terug naar zijn/haar moeder, die had het even aan het kind geleend om ermee te spelen!!! We willen groot spelen, maar eigen materiaal kopen… hoooo maar!!!!!

 3. En waar was de DRONE??? We zouden die toch in de lucht houden voor dit soort zaken.

 4. Het wordt weer tijd om…
  www.wikicrimes.org weer te gaan bijwerken.
  Was het zo rustig de laatste tijd, of meldt de politie minder om ons gerust te stellen?