vlag uocCURAÇAO – De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) krijgt een twee-verdiepingslokaal. Maandag vond de groundbreaking plaats. Het nieuwe lokaal wordt volledig gefinancierd door Refineria Isla. Dat meldt de universiteit.

“Met de uitbreiding van de lesfaciliteiten kan de universiteit beter inspelen op het jaarlijks stijgende aantal studenten”, aldus de UoC. Het lokaal wordt gebouwd door ‘Quality Construction’. De verwachting is dat de lokalen in december worden opgeleverd.

7 reacties op “Uoc breidt faciliteiten uit op kosten van Isla”

 1. Tweede verdieping = Geen onderzoeken naar schadelijke uitstoot door de UNI

  Dat is weer geregeld en weer een reden minder om te moeten gijsberthaen (liegen).

 2. Bloedgeld: dertig zilverlingen.

 3. Universiteit?

  Het is maximaal HBO, ik zou het noemen MBO+.

 4. dat deet de shell nooit !!
  pabien isla

 5. de ISLA subsidieert heel wat. Maar dat is niet haar taak ! Waarom wordt dat geld niet aan de regering uitbetaalt die dan zelf kan bepalen op welke wijze dat dan zinvol wordt uitgegeven
  Daar is een overheid voor en niet de ISLA.
  Het zijn tekenen van een onvolwassen economie en incapabele bestuurders, maar ja de vijver waarin gevist kan worden is klein dus steeds dezelfde namen komen te voorschijn,
  Als Curaçao 100% zelfstandig wordt zonder ook maar enige controle/hulp door Nederland
  dan wordt het een boevenbende . We kennen de namen al.

 6. Nog meer Green Wash van de Isla. Is dit weer om hun milieuvervuiling rond Bullenbaai goed te maken?.

  Wel mensen blijven doden met vervuiling, ons planet blijven verzieken met hun rook en ons water en grond blijven vervuilen.

  Niemand zou maar een cent moeten aannemen van deze rootzooi makers. De UOC heft bloed aan zijn handen. Door deze redden zal ik mijn kinderen niet naar de UOC sturen.
  YWN

 7. De isla ‘koopt’ zich in. Bouwt afhankelijkheid en goodwill op maar blijft het eiland en de bevolking vervuilen. Dit is besmet geld en kan geweigerd worden. De overheid kijkt er naar en vindt het goed of is zelfs de aanstichter ervan. Erg doorzichtig maar velen zullen dit waarderen.