• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

flagtimmagno (1)CURAÇAO – “Sinds de moord op voormalig Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels, is er veel trammelant binnen de partij”, aldus Aubert Wiels. De directie en de PS-leden liggen al enige tijd met elkaar in de knoop. De broer van Helmin Wiels heeft zodoende zijn eigen politieke beweging opgericht.

Aubert Wiels meldt dat hij met zijn nieuwe beweging genaamd ‘Movementu Politiko 1 Tim Magno’, de ideologie van zijn broer voorzet. De kernwaarden van de partij zijn de vooruitgang van Curaçao, vrijheid, zekerheid en veiligheid. “Mijn broer heeft ooit gezegd dat als hij wegvalt, de strijd niet moet worden opgegeven. We moeten de vlag hijsen en doorgaan”, aldus Aubert Wiels. De beweging heeft op dit moment al meer dan 450 leden, zegt hij. “De veiligheid en vrede moet terugkeren op Curaçao.”

Herdenking
Op 5 mei wordt er een herdenkingsdag georganiseerd voor Helmin Wiels. Er zal een heilige mis worden gehouden en daarna vindt er een stille tocht plaats. De optocht start bij de kerk van Pietermaai en eindigt bij de pier van Marie Pampoen.

timmagnosign

12 reacties op “Aubert Wiels richt eigen politieke beweging op”

 1. @Korsou, vraag voor de grap het partijprogramma van Pais, PAR, MFK, PS en de MAn en kijk wat ze daadwerkelijk uitvoeren

 2. Het gerucht gaat dat deze mensen afstand van de partij hadden genomen nadat ze erachter waren gekomen dat ze geen kans maakten om in het parlement te komen of een ministerspost te krijgen. Wat hun partijprogramma is mag Joost weten.

 3. @caribbeancynic, broertje zat nooit bij de partij maar zoals ze zeggen bijna altijd met een fles rum voor de deur van de sede/partijlokaal.

 4. Nu heeft de broer van, zelfs de ex-vriendin van Helmin in de strijd gegooid om stemmen/aanhang te winnen. We gaan weer terug naar de ouderwetse manier politiek voeren op Curaçao. Ze was niet eens welkom op de begrafenis, zei ze .
  Curaçao als vanouds, vriendjespolitiek. Veel alcohol en show maar weinig inhoud. Wat een afgang na zoveel vernieuwing.

  https://www.facebook.com/1TimMagno/photos_stream

 5. En wat vindt Fraudelientje hiervan?

 6. @ haha schreef: Gayo bo tei logra nada ku e akto aki, merka mi palabra

  U gaat er wel van uit, dat het de intentie is ?

 7. wiels contra wiels, ach hebben we dan ook weer gehad

 8. Ben heel erg benieuwd naar zijn CV t.z.t bij een officiële screening !

 9. wat een goed plan, we zullen hem zeker steunen om ook miljonair te worden.

 10. Is niks, word niks.

 11. De PS valt uit elkaar, goed nieuws voor Schotte, die wordt volgende keer de grootste.

 12. Gayo bo tei logra nada ku e akto aki, merka mi palabra