• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

wapenCURAÇAO – Een man heeft vanochtend rond 10.00 uur geprobeerd een goederenleverancier te overvallen bij een toko aan de Diamantweg. Twee mannen waren net bezig met het leveren van goederen, toen één van hen plotseling oog in oog stond met een gewapende overvaller.

Hij werd gedwongen geld af te staan, terwijl zijn collega zich in de toko bevond. De man gaf aan geen geld bij zich te hebben en werd vervolgens op het hoofd geslagen met een pistool. De dader loste daarnaast ook enkele schoten in de richting van het slachtoffer. Hij raakte hierbij gewond aan zijn linkervoet en aan de kuit van zijn rechterbeen, waarna hij per ambulance naar het Sehos werd vervoerd. De dader is nog steeds voortvluchtig.

Informatie
Het overvalteam van de politie is op zoek naar informatie. Ben je getuige geweest of heb je iets gezien of gemerkt, bel dan het overvalteam via telefoonnummer 8666140 of 8666192 tijdens kantooruren. Je kunt daarnaast ook tips geven via nummer 917 of via de anonieme tiplijn 108.

5 reacties op “Overvaller schiet goederenleverancier (37) in voet en kuit”

 1. De pakkans is en blijft vooralsnog nihil!
  Praten en of fantaseren over straffen is dus onzin.
  Afschrikken doet om te beginnen verhoging van de pakkans.
  Daarna kunnen we het hebben over de strafmaat.

 2. Ze deinsen nergens meer voor terug….
  dit tuig hoort opgesloten tot hun oude dag.
  het hardwertkende volk moet beschermt worden tegen deze imbecielen.
  anders kan ik ze niet noemen.
  Wat een dombo”s…

 3. @ Sjaakie ; helemaal met je eens ,maar dan moet je ook de wijsvinger(s) er af hakken en niet operationeel. Ik vind het geval van de juwelier hier in Nederland een goed voorbeeld van hoe het eigenlijk moet ,Maar dan krijg je de regering die zegt van dat mag niet en dat mag niet ,dat mag wel dat mag wel dat mag wel zal ik zeggen. Minder probleem voor mij minder probleem voor de regering minder probleem voor PAIS .
  De bevolking moet opstaan en de regering gewoon negeren en opzoek gaan naar deze daders. Nu willen ze Hollanders bij halen die nog zachter zijn in hun optreden ,om het probleem op te lossen. Waarom roepen ze niet de Amerikanen voor hulp ? AL hun spaar centjes of dibieuze centjes zijn daar ,ze kopieren alles van Amerika maar ze willen de dood straf niet invoeren. Maar alles wat ons naam nog slechter maakt zetten ze elke dag op de voorpagina van alle kranten en sturen het zo maar de wijde wereld in dus als d hele wereld weet dat onze regering zo zwak is dus zullen ze ook begrijpen waarom wij recht in eigen handen zullen nemen. Welke politicus durf Curacao nog een paradijs te noemen ?
  Maak van dat ding een politie staat met militairen heen en weer dat is sero t olerance .
  Niet die gasten die zelf aan d snack hangen met politie uniform aan alleen maar om zich zelf te beschermen en dan onschuldige of mensen die zich niet kunnen verweren te mishandelen. Ik zal gauw hiermee ophouden , Het is niet in ons belang elke dag slechte nieuws te horen OP 444 VIERKANTE METER. ELKE DAG ELKE DAG ELKE DAG.
  Dat doet Nederland niet in zijn kranten publiceren dat doet geen land . HET LIJKT EROP DAT ONZE JOURNALISTEN NIET MEER WETEN WAT NIEUWS IS elke dag word er poep in ons gezicht gesmeerd en wijn zitten braaf te lezen hoe dom wij eigenlijk wel zijn in CURACAO.
  schande schande schande sssstttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ik zeg; verplichte castratie voor overvallers die gepakt worden.
  Kijken of ze dan nog het lef hebben

 5. Weer meteen op het hoofd geslagen, ik zie een patroontje.