• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistoolCURAÇAO – Twee mannen (23 en 25 jaar oud) zijn vannacht gewond geraakt tijdens een schietpartij. Het tweetal zat in een bar aan de Kaminda Hensley Muelens, waar ze naar eigen zeggen plotseling werden beschoten. Vervolgens snelden ze naar het Sehos voor hun verwondingen.

Bij aankomst in het ziekenhuis werd er contact opgenomen met de politie. Ze gingen vervolgens op onderzoek uit, maar de bar bleek inmiddels al gesloten te zijn. Wel werden er bloedsporen aangetroffen bij de ingang van de bar. De 25-jarige man kon later naar huis. Het 23-jarige slachtoffer moest echter in het ziekenhuis blijven voor zijn verwondingen. Het motief voor de schietpartij wordt onderzocht.

3 reacties op “Tweetal wordt beschoten in bar”

 1. zal wel niks met drugs te maken hebben!
  Vreemde bar waar de eigenaar na een schietpartij de boel dicht gooit zonder de politie te waarschuwen over deze schietpartij?
  De slachtoffers weten vast niet wie er geschoten heeft, of tovch wel??
  maar houden ze hun mond maar uit angst?

 2. En de eigenaar van de bar vond het niet nodig open te blijven totdat de politie langskwam ? Kan het zijn dat de politie niet op kwam draven of had de eigenaar wat te verbergen ?

 3. ach, de bar was al dicht.. sja dan loopt het onderzoek tot de deur. kijken we morgen wel verder als de bar terug open is..
  schieten in een publieke ruimte stelt ook niet zo veel voor eigenlijk.