• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistoolCURAÇAO – Het Openbaar Ministerie (OM) meldt dat de rechtszaak tegen J.A.S (34), die wordt verdacht van het plegen van moord op 10 juni op de parkeerplaats bij Mambo Beach, wederom wordt aangehouden. Elverson Roberto kwam hierbij om het leven. Een ander slachtoffer raakte gewond.

De zaak werd in november en februari (pro-formazitting) ook behandeld. Het OM heeft echter meer tijd nodig voor het politieonderzoek. Daarnaast wordt het videomateriaal in Nederland nader onderzocht. Op 15 april vindt er op de plek waar de moord is gepleegd een reconstructie plaats met speciale meetapparatuur, waardoor de schietrichting bepaald kan worden. “In verband met het onderzoeksbelang, het maatschappelijk belang, de ernst van het feit en de geschokte rechtsorde blijft S. in hechtenis. Zijn advocaat vroeg om schorsing, maar het verzoek werd afgewezen door de rechter”, aldus het OM. De zaak wordt voorgezet op 27 juni om 10.30 uur.

3 reacties op “Rechtszaak Mambo Beach-moord wederom aangehouden”

 1. Wat bekrompen denk je RIchard, je gaat er allereerst van uit dat A. een man is en ten tweede dat die een relatie met een vrouw heeft.

  Echt bekrompen gedacht.

 2. Wie de schoonmoeder niet waardeer is, de dochter niet waard.

 3. Tja, de parkeerplaats van Mambo, centrum van criminaliteit.

  Als je daar parkeert weet je zeker dat je je auto terugvindt met ingeslagen raam en je spullen weg.

  Ik heb al een paar keer overwogen om daar te gaan parkeren en mijn schoonmoeder in de auto te laten zitten.