• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistolen pistoolCURAÇAO – Een toko aan de Cabo Verdeweg is vanochtend op gewelddadige wijze overvallen door drie gemaskerde mannen. Onder bedreiging van drie vuurwapens werd de man (42) achter de toonbank gedwongen om geld af te staan. Ondanks dat hij dit deed, werd hij toch op het hoofd geslagen met een pistool.

Het drietal maakte naast het geld ook sigaretten en een fles alcohol buit, waarna ze op de vlucht sloegen. Het slachtoffer is naar de huisarts gegaan voor de verwonding aan zijn hoofd. Het onderzoek naar de zaak loopt nog.

Informatie
De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Je kan contact opnemen via telefoonnummer 8666219 of 8666221. Je kan ook bellen naar 917 of anoniem via 108.

8 reacties op “Gewelddadige overval op toko aan Cabo Verdeweg”

 1. @ RasEchteWereldBewoner

  Ik zou zeggen: ‘doe eens wat huiswerk’ !
  Pak de prachtige kaart van crimicuracao er eens bij, ga turven en in no time weet OOK JIJ waar de hotspots zijn.
  Natuurlijk zal de criminaliteit zich willen verplaatsen, doch dat verhoogt de pakkans alleen maar. Ze moeten immers langer rijden met de vluchtauto.

  Wellicht zijn sommigen van mening dat er niets aan valt te doen. Ik ben het daar niet mee eens. Omdat de pakkans zo extreem laag is zijn er ook een hoop gelegenheids criminelen, ze weten dat hen niets kan gebeuren.
  Ik heb ooit in een politiestaat geleefd en weet hoe gemakkelijk het is een bevolking onder controle te houden (voor 90 %). Wanneer de angst er bij de bevolking zo diep inzit dat ze het idee hebben dat ze ieder moment door de politie kunnen worden aangehouden, dan gaan ze zich vanzelf gedragen.
  Niet leuk voor het niet criminele deel van de bevolking (zij worden immers ook continu aangehouden), maar de criminelen hebben vrij weinig kans meer. Kunnen we tenminste weer met de ramen open slapen.

 2. Spijtig, mede ook omdat veel atrako’s niet meer worden gepubliceerd. Nog erger, men doet niet eens meer aangifte. Dat deze de pers heeft gehaald is al bijzonder.

  SKS, VKC en de marine om hulp vragen en de politieketen voor eens en voor altijd haar verantwoordelijkheid dwingen te nemen en die rotte appels binnen het korps aanpakken. Corrupte agenten ontslaan of berechten, geen medelijden meer. Navarro hasi bo kos!

  Kwestie van tijd en het vold neemt recht in eigen hand.

 3. @ Edgar,

  noem jij eens een paar hotspot waar d4 politie zich zou moeten opstellen.
  Bij de boeven in de buurt opstellen heft geen zin want daar zijn ze toch niet en daar zullen ze ook niks stelen.

  verder zou de politie zich in elke andere buurt moeten gaan opstellen en hopen dat ze ergen toeslaan.

  Men zal geen vat op de criminaliteit komen totdat er meer agenten zijn die ook medogenloos Mogen toeslaan. En dat geld van wetovertreders die hun belasting niet hebben betaald tot overvaller en moordenaars

  Anders gaan we gewoon zo verder totdat ze elkaar uitgemoord hebben ofdat de economie weer stabile en gezond is.

  Maar dan nog zal je ze niet aan het werk krijgen. Fast life easy money. Dat is Curacao geworden.

 4. increibel…..
  ondanks dat hij zijn geld weggaf, werd hij TOCH geslagen….

  wanneer houd dit op?!?!!

 5. Misschien moeten we bij de vergunning voor iedere toko een gratis vuurwapen verstrekken. Aan politie heb je hier weinig tot niets. Het is een soort free for all aan het worden.

 6. Tja, als de politie massaal ergens anders op het eiland staat te controleren dan weten de criminelen ook wel dat ze niets te vrezen hebben.

  De politie en het OM hebben nog steeds niet door dat zichtbaar aanwezig zijn op hotspots de enige manier is om de criminaliteit terug te dringen. Wanneer men weet dat de politie in pakweg 1 of 2 minuten ergens kan zijn wort de pakkans een stuk groter en zullen velen het wel achterwege laten ergens een tent te beroven.

  Maar helaas, de politie vindt controles op de weg naar Jan Thiel veel belangrijker.

 7. Het is weer zo ver , de overvallen gaan weer gewoon door is er wel een oplossing ????

 8. Het word steeds gekker en brutaler nu al in de ochtend.