rechtszaalCURAÇAO – Het Openbaar Ministerie meldt dat de 23-jarige N.d.S.d.S. op 9 april om 14.00 uur voor het Gerecht moet verschijnen. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk aan de EEG-weg op 4 augustus.

N. was niet in het bezit van een rijbewijs en reed aanvankelijk door. De politie wist hem uiteindelijk aan te houden aan de Rector Zwijsenstraat. De drie slachtoffers deden mee aan een sponsorloop toen ze met hoge snelheid werden aangereden. Hierbij kwamen Monique van Meerwijk, Elton Montesant en Kristen Leyba van RoadRunners Club Curaçao om het leven.

12 reacties op “Behandeling zaak dodelijk verkeersongeluk EEG-weg”

 1. Ik heb gezien hoe nabestaanden zich naar de plek van het ongeval spoedden en het onbeschrijflijke leed dat daar geleden werd toen zij hun geliefden daar onder plastic op de weg aantroffen.

  Ik kan dit eigenlijk geen ongeluk noemen, want hier is iemand willens en wetens zonder rijbewijs in een auto gestopt om daarmee willens en wetens meer dan twee maal de wettelijke maximumsnelheid te gaan rijden.

  Dit was geen ongeluk, dit was moord.

 2. Deze zaak kent alleen verliezers.
  Als hij inderdaad gewoon verder kan leven wetende dat hij 3 mensen heeft vermoord is dat een grote karakterfout.
  Dan moet hij wel medogenloos zijn..
  maar er lopen er meer van op dit eiland.
  zoals iemand in de politiek, die zelfs MP heeft kunnen worden….na zo een misdaad.

 3. Ik vermoed dat Nelson dos Santos er met een paar maandjes cel vanaf komt die hij in navolging van een bekende atleet die veroordeeld werd tot een jaar cel wegens cocainehandel niet hoeft uit te zitten.

 4. De feiten
  Nelson had al een brommer en die was al van hem afgenomen
  Nelson heeft geen auto en leent een auto
  Nelson heeft geen rijbewijs en toch gaat hij rijden
  Nelson had wat gedronken
  Nelson reed niet maar vloog ondanks dat hij renners langs de kant van de weg zag rennen
  Nelson rijdt 3 mensen dood en ondanks dat het vrijwel onmogelijk was om door te rijden door de schade aan de auto rijdt hij toch door
  Nelson wordt klemgereden en zit daarna lachend in de politie auto
  Nelson is na 1 week alweer feestend aangetroffen in uitgaansgelegenheid en heeft geen enkel spijt betuigd

  Resultaat:
  3 mensen zijn dood.. 3 families zijn verwoest en leven elke dag met pijn terwijl Nelson het allemaal wel grappig vind. En dan hebben we het niet over de vrienden van deze 3 mensen die het ongeluk zagen gebeuren

 5. Niet te vergeten dat ie ook is doorgereden na een dodelijk ongeluk te hebben veroorzaakt. Dus zelfs hij wist toen al dat ie fout zat

 6. Noraina C. Pietersz van advocatenkantoor David Kock is de advocaat van Nelson dos Santos.

  Hopelijk heeft zij begrip voor het leed dat haar client heeft aangericht en waarvoor hij nog geen enkel berouw heeft getoond. Integendeel, enkele dagen na zijn vrijlating werd hij alweer vrolijk feestend aangetroffen in onze horeca.

 7. Het is een dos Santos, dus Wilsoe zal wel weer een goed woordje voor hem doen.

  Zonder rijbewijs gaan rijden en dan ook nog met snelheden ver boven de honderd kilometer per uur.

  Als deze wegpiraat niet voor een paar jaar de cel in gaat is dat aan de nabestaanden van de slachtoffers niet uit te leggen en vraag je hen gewoon om eigen rechter te spelen,

 8. Wie is zijn advocaat?

 9. di is allang van di eiland af !! en zaak word afgedaan !!

 10. De vraag is als hij veroordeeld wordt of hij ook 1 dag zal zitten.. want het is een goede jongen en anders heeft hij geen toekomst meer..

 11. Zo eindelijk! Nu maar hopen dat hij ook daadwerkelijk gestraft wordt.

 12. Zonder rijbewijs en met absurde snelheid 3 mensen doodrijden en dan na een week al weer vrijgelaten worden en pas na meer dan een half jaar voor de rechter komen?

  Natuurlijk moet dit een fikse celstraf worden, maar helaas moeten we daarna nog maar zien of de dader daadwerkelijk de gevangenis in gaat.

  Hoe vaak heeft justitie ons al belazerd door celstraffen aan veroorrdeelden op te leggen en nooit uit te voeren?

  Daardoor zijn we in een situatie beland dat je voor de smokkel van een kilo drugs geen cent boete krijgt en geen seconde de cel in hoeft, maar wordt je aangehouden terwijl je je keuringskaart thuis hebt laten liggen dan moet je meteen afrekenen.

  Ons openbaar ministerie zou in een bananenrepubliek niet misstaan.