• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MishandelingCURAÇAO – De 28-jarige R.G.S. is gisteren gearresteerd in een huis aan de Esperanzaweg wegens het mishandelen van zijn partner. Een twintigjarige vrouw verklaarde aan de politie dat ze een discussie kreeg met haar vriend. De woordenwisseling liep uit de hand, waarop de man zijn vriendin sloeg.

K. is voorgeleid aan een hulpofficier die hem in voorlopige hechtenis heeft gesteld in afwachting van het onderzoek.

7 reacties op “Man (28) mishandelt partner na verhitte discussie”

 1. @ obsessed. Volgens mij willen mensen wel protesteren maar ze denken/ weten nu al dat er toch niks zal uitkomen. Regering geeft niks om de bevolking dus veranderingen zal je niet niet zien behalve als er iets gebeurt zoals 30 di mei.

 2. Idd, sommigen gaan de fout in en verdienen een tweede kans, maar mannen die vrouwen slaan doen dat vaak al langer. En zeg nou zelf , deze mannen gaan na hun daad de straat op en worden gezien als held, want hier op Curacao ben je dan een exhte vent! Moe word ik pas van dit soort kerels, ik hoef er niets aan te doen, ze zillen zien wat er gebeurt als ze mijn dochter aanraken en kijk hoe groot hun smoel is als een man hun dochter haat slaan! Slapjanussen zijn het en dat kan niet vaak genoeg gezegd worden, net zo slap als iedereen die zulke slappe antwoorden geeft als hier beneden. Wacht maat tot het jezelf of een van je geliefden overkomt, dit soort antwoorden housen dit soorr problemen in stand! Dus Jones, Balentien, Josepha!!!!!!* kom maar op en wes een exhte kerel en sla een kerel.

 3. @ Obsessed & Giann

  Volgens mij had ik ook zo’n zelfde mening bij een andere post. Dat gezeik altijd over de zelfde namen altijd … alsof het helpt!

  Ik ben het echt met jullie eens …

  Typisch weer

 4. @Obsessed. Je haalt mij de woorden uit de mond. Die mensen moeten wel een trauma aan over hebben gehouden om telkens weer over Mariano te beginnen. Tenzij je rechtsreeks getroffen bent door de actie van Mariano en je hebt het nog niet verwerkt. Maar anders zou ik zeggen: Move on!!

 5. Moet op elke bericht, alles vergeleken worden met Brian Mariano en Dos Santos.
  Iedereen weet inmiddels wat er is gebeurd, maar dit begint een beetje op een obsessie
  te lijken!
  Als het zo diep en frustrerend is voor jullie allen, doe er wat aan! Begin een petitie, protest, something! Inplaats van de hele dag gefrustreerd achter een computer te zeuren elke dag over
  steeds hetzelfde!

 6. Gaan we weer, ik wacht op de reacties van de vrouwen die dit gedrag goed praten, de vrouwen die zeggen dat ze jet qel begrijpen, en al die bla bla bla. Wanneer wordt hier iets aan gedaan? Balentien, Jones, zelfsex minister Josepha, wat overigens bij deze laatste op Curacao is gebeurt en wanneer gebeurt er iets met die aanklacht? Buren waren erbij en voor zover ik heb begrepen waren zijn kinderen erbij aanwezig, maar ja niets meer! Deze eikel zal dan ook weer binnen een paar dagen op straat staan en je hoort er nooit mer iets over.Misselijkmakend hier op Curacao! Aanpakken deze gasten!!! En al die vrouwen die nu reageren over een kans en we waren er niet bij!!!!! Als ze eenmaal vrouwen slaan doen ze het weer!!!

 7. Denk dat mishandeling geen zwaarder vergrijp is dan het smokkelen van een kilo drugs (Brian Mariano) of het zonder rijbewijs dood rijden van 3 wandelaars (Nelson dos Santos), en dat blijft onbestraft op dit eiland.

  De 28 jarige RGS heeft dus niets te vrezen van de rechter.