• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURACAO – In Santa Catharina is vannacht een vrouwelijke politieagent (36) bij haar eigen woning overvallen. Toen ze thuiskwam en de poort opende, werd ze verrast door twee gemaskerde mannen met een vuurwapen. Eentje bedreigde haar terwijl de ander in haar auto stapte, die daar geparkeerd stond.

De vrouw verzette zich hevig tegen de man die haar onder schot hield en kreeg daarom een flinke klap op haar hoofd. Ze had na afloop ook last van haar rechterschouder. De overvallers gingen er vandoor in de auto van het slachtoffer. Rond 10.10 uur vanmorgen is in de mondi in Zuid Zapateer een verlaten voertuig aangetroffen. Het bleek te gaan om de auto van de vrouw. Het voertuig is weggesleept voor nader onderzoek.

Informatie
Het overvalteam van de politie is op zoek naar informatie. Heb je iets verdachts gezien of gehoord, bel naar 8666140 of 8666192. Buiten kantooruren kun je bellen met 917 of, als je anoniem wilt bijven, naar 108.

6 reacties op “Agent bij thuiskomst overvallen”

 1. Zelf de overvallers denken nu: “de politie doet toch niets en is te bang voor ons, waarom overvallen we hun dan ook niet?”

 2. Heren politici , gezien de huidige criminaliteit op het eiland is het misschien een idee om de militie in te zetten voor verkeerscontrole, zodat de politie meer mensen en meer tijd heeft om criminaliteit te bestrijden. Dit kan ook een doorstroming voortbrengen naar bekwame en goedopgeleide agenten. reacties van harte welkom.

 3. Is gewoon verschrikkelijk.

 4. ja, daar zal wel aandacht aan besteed worden.
  maar als het bij mij zou gebeuren heeft de politie het heel druk en kan ik achter in de rij gaan staan.
  het is natuurlijk verschrikkelijk als je zoiets gebeurt.
  maar het is nu bijna iedere dag wel ergens raak.
  de criminelen nemen het eiland over….er zijn er gewoon te veel….
  de politiek gaat dit niet oplossen, dus de mensen moeten maar achter tralies gaan wonen en savonds binnen blijven.
  iedere buurt moet weten waar hun criminelen wonen, maar we zwijgen daar liever over uit angst.
  maar er zijn toch geen gevangenissen genoeg op dit eiland om ze allemaal te huisvesten.

 5. Het zal niet lang meer duren eerdat we hier eenzelfde geval gaan krijgen als op St Maarten. De overvallers overvallen de verkeerde persoon en hij of zij schiet (of slaat) er eentje of meer dood.
  Destijds al een keer gebeurd bij Herbie’s Pizza, waarna de eigenaar de gevangenis in ging. Omgekeerde wereld noemen we zoiets. In ieder geval is het op St Maarten nu zover dat dader is vrijgesproken, was een ongeluk.

 6. Moeten we nu ook al agenten gaan beschermen?