• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  handboeienCURAÇAO – De 34-jarige D.C.N. en de 26-jarige L.H. zijn vanmorgen aangehouden op vliegveld Hato tijdens het inchecken. Zij worden verdacht van het doodschieten van de 24-jarige Guillermo Borrebach. Hij werd op 5 maart om het leven gebracht op een parkeerplaats in Saliña.

  Beiden zijn voetballers voor Centro Dominguito. De twee zijn voorgeleid aan de officier van Justitie, die hun arrest verlengde in het kader van nader onderzoek.  De politie dankt de gemeenschap voor de hulp bij het oplossen van de zaak.

  7 reacties op “Twee aanhoudingen na dodelijke schietpartij in Saliña”

  1. REWB, wat bedoel je met criminelen van de straat?

   Brian Mariano heeft geen seconde gezeten en Nelson dos Santos die drie mensen op gruwelijke wijze vermoord heeft heeft nog geen week gezeten. Sterker nog, de politie heeft een half jaar na deze moorden nog niet eens proces verbaal opgemaakt!

  2. @ Ras, Nelson Dos Santos is een 3 voudige moordenaar en loopt gewoon nog vrij rond..
   Ga bij el pincho eten en je schrikt je rot!

  3. @ Peter. Fijn om te lezen dat deze zaak is opgelost! Er is toch hoop…

   De zaak is helemaal niet opgelost. We hebben het over de aanhouding van 2 verdachten en hoe vaak worden verdachten naar huis gestuurd, omdat ze niets met een zaak te maken hebben. Voorlopig is er alleen werk voor strafpleiters zoals Marije Vaders en rinkelt de kassa.

  4. Fijn om te lezen dat deze zaak is opgelost! Er is toch hoop…

  5. @REWB,

   prima reactie op unda ta brian.
   De politie kan er in feite niets aan doen dat het OM deze drugskoerier vrij laat rondlopen.
   het blijft wel meten met 2 maten

  6. @
   Ben je jaloers op Brian. of trek je drugssmokkel gelijk aan moord?
   Wees blij dat er weer 2 criminelen van de straat gehaald zijn.

   Het is ook nooit goed genoeg.

   Goed eindelijk een keer goed gedaan door de politie. Pluimpje. Volgens mij zou je zo op hato meer van dit sort jongens in de kraag kunnen vatten.

  7. Die gemeenschap die door de politie bedankt wordt zal dadelijk zien dat haar hulp nutteloos was, want dit worden 2 nieuwe Brian Marianootjes.