• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De identiteit van de twee doden die vanmorgen zijn gevonden bij Bullenbaai is bekend. Volgens de politie gaat het om de 23-jarige Nikita Catharina Attaf (geboren 12 juni 1990) en de zeventien jaar oude Shendrick Emanuel Randt (geboren 27 mei 1996). Familieleden hebben hun identiteit vastgesteld. 

De toedracht van de moord is onbekend. De politie is op zoek naar informatie in deze zaak. Je kunt de recherche bereiken op 8666219 of 8666221. Ook kun je bellen naar 917 of, als je anoniem wilt blijven, 108.

6 reacties op “Identiteit doden Bullenbaai vrijgegeven”

 1. vorig jaar augustus heeft mijn dochter met haar man ook een pistool tegen haar hoofd gehad op de parkeerplaats bij Kokomo ( v.h. Vaersenbaai). Auto’s reden langs, niemand greep in zelfs niet om politie te bellen!!! Wat voor mentaliteit is dat?

 2. Het is tijd dat het volk gaat protesteren! Zo kan het niet langer doorgaan! Politiek wil niet ingrijpen.. politie kan niets..
  Wij het volk eisen een veilig Curacao!
  Het volk zit achter de tralies want als zij op eigen porch gaan zitten worden ze beroofd. Mensen worden vermoord. teveel wapens op straat. Politiek heeft wel bewaking en het volk niet. wij mogen geen wapens hebben voor eigen bescherming!

 3. hallo Shendrick Emanuel Randt is mijn neef t was echt vreselijk om dat te horen en ik hoop dat, dat niet met de rest van men familie gaat gebeuren

 4. Now kids aren’t safe??!!

  I didn’t ministet of justice say, not so long ago, that crime amd criminals will see the hard hand of justice on our island? Where is that hard hand now? Soften after your first Naf10,000+++ paycheck???!!!

 5. Zo jong, wat triest.

 6. Waarom zou je de politie helpen criminelen op te pakken als die toch vrijuit gaan?

  Zie Nelson dos Santos. Een half jaar nadat hij zonder rijbewijs 3 wandelaars dood reed heeft de politie nog niet eens proces verbaal opgrmaakt!

  Zie Brian Mariano.