• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

RechterCURAÇAO – De zeventienjarige H. heeft vanochtend een boete van 200 gulden opgelegd gekregen door de rechter. De tiener was een stukje gaan rijden nadat hij de auto van een bekende had gewassen. Hij was echter niet in het bezit van een rijbewijs.

Ook had hij geen autopapieren bij de hand en reed hij zonder veiligheidsgordel.

‘Persoonlijke omstandigheden’
Het Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat er normaliter een boete van ruim 900 gulden wordt uitgedeeld voor deze vergrijpen. Gezien ‘persoonlijke omstandigheden’ besloot het gerecht hem een relatief milde straf op te leggen. H. beloofde daarop gelijk een baan te zoeken om de boete zo snel mogelijk te kunnen voldoen. Zijn ouders gaven tijdens de zitting te kennen dat hij gezien zijn ‘onverantwoordelijke gedrag maar zelf voor de kosten moet opdraven.

4 reacties op “Tiener rijdt zonder rijbewijs, krijgt boete”

 1. Ik had een keer al mijn papieren vergeten in de zaak. Kreeg een bekeuring van maar liefst 900 NAF !!! Op de computer kon men wel zien dat alles in orde was, maar toch.
  Geloof dat men de prioriteiten niet geheel op een rijtje heeft.

 2. Ahhh, sweet memories….
  Zaterdag de nieuwe Impala van mijn zus meenemen naar die grote boom nabij het golfterrein Emmastad aan de Wilhelminalaan. Wassen, waxen, boenen met luide salsa op de autoradio. De naaste buren waren een kerkgenootschap en een onbezet kantoor van Radio Holland. Shell bewaking reed langs en kreeg netjes de groeten. Als de auto genoeg glimde, via de Julianalaan langzaam weer naar de Emmalaan afzakken. Ik was 14. En inderdaad, nimmer niet eens een lagadishi aangereden. Those were the safe, carefree days.

 3. Nelson dos Santos 2…

 4. 200 gulden voor het rijden zonder rijbewijs. Waar rijden zonder rijbewijs toe kan leiden zagen we vorig jaar toen Nelson dos Santos zonder rijbewijs 3 wandelaars dood reed.

  Waarvan de politie na een half jaar nog steeds geen proces verbaal heeft willen opmaken waardoor Nelson dos Santos al die tijd zich van feest naar feest kan begeven.

  Het is een grote schande, en Nelson Navarro is natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen.