• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – In de zaak van de steniging van een man heeft de politie drie verdachten aangehouden. De drie arrestanten zijn vijftien, zestien en 38 jaar oud en zitten nog vast. In de Kaya Mochilla in Koraal Specht overleed de 46-jarige Shannon Borgschot gisteren nadat hij was bekogeld met stenen en andere voorwerpen.

De recherche hield vanmorgen de zestienjargie A.G.M. aan nadat zijn ouders contact opnamen met de politie. Om 15.40 uur volgde de vijftienjarige A.F.D., die werd opgepakt in de Kaya Sakadó. Een half uur later was het beurt aan de 38-jarige A.A.L. De drie worden verdacht van moord met voorbedachte rade, ernstige mishandeling met de dood tot gevolg en openlijke geweldpleging.

7 reacties op “Drie aanhoudingen in stenigingszaak”

 1. Priscilla schrijft ‘Joh laten we lekker allemaal het heft in eigen handen nemen.’.

  Hebben we daar dan niet het recht toe, nu justitie voortdurend opzichtig faalt? Zie Nelson dos Santos, zie Brian Mariano, zie Robbie dos Santos, zie Gerrit Schotte.

  Natuurlijk moet je rechtspraak aan justitie over laten, maar als zij volledig falen houdt dat toch een keer op?

 2. @ Does

  Dus ga je stenigen??
  Joh laten we lekker allemaal het heft in eigen handen nemen.

  Ja die choller (als het klopt wat je zegt) die moet aan niemand zijn spullen zitten en een pak rammel kan ik mij ook misschien nog wel voorstellen want je kookt immers van woede.

  Maar stenigen??????????????

  re-evalueer even je standpunt

 3. Shaira op Curacao. De chollers zijn gewaarschuwd.

  Afschuwelijk zoiets.

 4. Het gaat wel om een stelende choller. Dan roep je wel bepaalde acties over je af. Ik praat het gebeurde daarmee alles behalve goed maar als je de persoon tegenkomt die iets van jou gestolen heeft dan ga je het niet samen gezellig hebben over het nieuwe zigeunerkoningkostuum van Geirge Jamaloodin of het nieuwe mantelpak van Stella van Rijn.

 5. Jammer dat er niet een straf voor “evolutionaire achterstand” bestaat voor dit soort beesten.

 6. Dushi Hende die nog in de middeleeuwen leven.

 7. Zucht… ik ben blij dat die ouders van die jongen aan de bel trokken bij de politie. Pluim daarvoor, maar wat een naar verhaal om eerder deze dag te lezen. Het doet er niet toe wat de status of het gedrag was van die 46-jarige man. Je hoort niemand te stenigen. Dat is barbaars!