• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Terminashon di instrukshon1CURAÇAO – De regeringen van Curaçao en Nederland zijn gisteren, voorafgaand aan de vergadering van de Rijksministerraad, bijeengekomen. Premier Mark Rutte en Ivar Asjes gingen hierbij het gesprek aan in het torentje op het Binnenhof. Tot de vergaderleden behoorde ook minister José Jardim van Financiën.

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (niet afgebeeld) en de Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels waren ook aanwezig. Het overleg vond plaats voordat het College financieel toezicht (Cft) bekendmaakte de aanwijzing op te heffen.

Terminashon di Instrukshon2

16 reacties op “Overleg tussen Asjes en Rutte”

 1. Weer een hoog Hurdegaryp gehalte LOL

 2. Beste Wendy je hebt het over “echt werk” en je beantwoord je eigen vraag volgens mij, want voor echt werk heeft onze wannabe doctorande niet gestudeerd, althans ben ik in haar CV niets over tegengekomen.

 3. Damn… Sterke hakken!!!

 4. Over welke topic gaat de regeringen van Curaçao en Nederland altijd overpraten .
  Dat in plaats van een verandering worden de Curaçaose problemen iets groter .

 5. Fraudeline Wiels en Jasjes.
  Schotte en Stella de zakkenvuller.
  Allemaal van 1 laken een pak. Nou ja, pakken van Wiels en Jasjes zijn wat groter maar toch liegen kunnen ze allemaal als de beste.
  LOL

 6. Als ik deze foto bekijk en die mevrouw links zie word mijn hele beeld blauw. Maar wat moet ze daar? heeft ze niet al teveel schade aan Curaçao toegebracht??? Nu nog bij de CFT gaan staan wegens het opheffen van de aanwijzing. O wacht even ik snap het al, Curaçao mag weer wat lenen en ze wil natuurlijk een Louis de XIV bureau in haar werkkamer op het pandje in Den Haag

 7. Dat mens wat naast Jasje staat zou wel eens kledingadvies kunnen vragen, jammer dat wij hier niet zo’n programma hebben zoals ik laatst zag, gepresenteert door ene Gordon. De naam was dacht ik “hotter than my daughter” vreselijk programma maar mijn gastgezin vond het hilarisch, dus !

 8. Carnaval is afgelopen en de “Freule van Asjes” is weer in Nederland.

 9. Een gezelschap waar Fraudelyne bij staat kun je natuurljk nooit meer serieus nemen.

 10. Het valt me echt op…..waar Jasjes is, is Fraudelyn ook. Fraudelyn zie je overal alsof zij niks te doen heeft. ik vraag me echt af of zij tijd heeft om haar echte werk te doen.

 11. Raad van State heeft nog geen uitspraak gedaan op het verzoek van Rutten. Allemaal nog maar even lachen dus, ook de koffiejuffrouw.

 12. Jardim is spontaan lijkbleek ver naar rechts gedoken…

 13. Plasterk keek wel uit om niet op deze foto te hoeven!

 14. tja, die mevrouw op de foto….
  wat doet ze daar?
  Deze vrouw heeft toch iedere geloofwaardigheid verloren.
  triest dat ze van Asjes aan mag blijven.
  Maar ja Asjes heeft een hoop aan haar te danken.
  Hij is MP geworden op haar voorspraak.
  en zij gevolmachtigde prinses van Curacao.
  Een trieste vertoning voor curacao.
  weer iets om je voor te schamen.
  We leven in een schaamte cultuur, dus what”s new…..

 15. En wat heeft Marvelyne met het opheffen van de CFT-aanwijzing te maken?
  Zelfde als met de vestiging van het Chinese Consulaat op Curacao: nada.
  Pronken met andermans veren!

  Come to think of it: wellicht heeft Marvelyne Wiels voldaan aan een enorme hoeveelheid Awards uitreikingen en Facebooken. Dat kost natuurlijk niet veel.

  Of wordt mevrouw geprezen vanwege outstanding zelfpromotie en betaalde vakanties, die haar financiële vriendinnetje netjes buiten de boeken weten in te boeken.

 16. Kijk olijke Rutte zou Ghadaffi nog lachend een hand geven.
  Maar waarom blijft Nos Prome Visa Jasjes alles om Fraudelyne willens & wetens, ‘koste wat het kost’ promoten terwijl Den Haag als Curacao (behalve PS) onze Marvelous compleet heeft uitgek…?

  Het zullen niet Marvelyne’s charmes zijn vermoed ik zomaar.

  Verdacht.