• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  PistoolCURAÇAO – Op een parkeerplaats in het winkelcentrum van Saliña is vannacht rond 02.54 uur de 24-jarige Guillermo Odlanier Joseph Borrenbach doodgeschoten. Hij kwam om het leven door meerdere kogels. Borrenbach gaf bij aankomst van de agenten al geen tekenen van leven meer.

  Rond 04.00 uur verklaarde een politiearts officieel dat de man was overleden. De politie heeft nog geen idee wat de aanleiding is geweest van de schietpartij. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het lichaam in beslag genomen.

  Informatie
  De recherche onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar informatie. Heb je informatie die van belang is in deze zaak, bel dan met de recherche via 8666219 of 8666221. Je kunt ook bellen naar 917 (niet-spoedeisende hulp) of de anonieme tiplijn 108.

  8 reacties op “Man (24) doodgeschoten op parkeerplaats Saliña”

  1. @middenmoter, “hou je het bij of heb je hulp nodig op, staat alles op de wiki site?”

   Ik blijf hopen dat anderen mee gaan doen 🙂
   Als er een rijtje is, ga ik op wikicrimes kijken.
   Wat er niet staat vul ik aan.
   Leuk als je meehelpt.

  2. Opvallend dat er geen statenlid meer op reageert en dat we niets horen van mr fasten your seatbells.

  3. @phillippe M

   hou je het bij of heb je hulp nodig op, staat alles op de wiki site?

  4. @M mee eens. Het lijkt niemand wat te interesseren en toch heeft dit veel weg van afrekeningen binnen de drugswereld. En waar eindigd dit? Tot de eerste onschuldige voorbijganger wordt doodgeschoten? Heren Politici wordt het niet eens tijd jullie dikke volgevreten reten uit die luie stoelen te trekken en eens een keer aan het werk te gaan.

  5. @M
   Het is gewoon verschrikkelijk.Het geweld moet aangepakt worden en de toeristen moeten met Haloha Verwelkomt worden.

  6. Waarom de recherche bellen? Ondanks alle medewerking van getuigen heeft de politie ‘ vergeten’ een proces verbaal op te maken van de aanrijdiing door Nelson dos Santos waarbij hij zonder rijbewijs 3 wandelaars doodreed. Inmiddels meer dan een half jaar geleden!

   En what about Brian Mariano! Meer dan een jaar geleden veroordeeld tot een jaar cel voor de smokkel van 2 kilo cocaine, maar hij hoeft de straf niet uit te zitten.

   De politie of recherche helpen als burger is echt volslagen zinloos, doe het niet.

  7. Dushi Hende was het toch ?

  8. Dat is nr 3 in een paar dagen tijd die door geweld om het leven is gebracht. \En de hele achterlijke staten staan erbij en kijken er naar.

   Dus toeristen nogmaals: welkom op Curacao!!