• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – Journalist Dick Drayer heeft een integrale audio-opname op zijn website geplaatst van zijn aanvaring met Marvelyne Wiels. In de Dr. Nelly Winkelschool kwam het vrijdag tot een botsing tussen Drayer, Wiels en haar beveiligers. De oorzaak lijkt te liggen in onthullingen die Drayer eerder deed over haar.

Te horen is hoe de journalist Marvelyne Wiels begroet, die daar niet van gediend is. Daarop ontstaat een woordenwisseling en komt ook de beveiliging zich ermee bemoeien.

Beluister de audio-opname op de website van Persbureau Curaçao.

52 reacties op “Drayer publiceert audio-opname incident”

 1. […] Deze intimiderende houding heeft ze volgens Thodé ook tegenover de pers. “Het voorval met journalist Dick Drayer bekrachtigt […]

 2. De foto bij vervolgartikelen op Versgeperst over onze gevolmachtigd minister kan beter veranderd worden. Stel voor dat we de foto nemen die Drayer bij die gelegenheid heeft gemaakt. Die doet meer recht aan onze Marvelyne. Zo kennen we haar! Drayer zal de rechten vast wel willen afstaan voor dit doel.

 3. Volgens mij is de ABN Amro de enige partij die tevreden is met de ontwikkeling betreffende onze wannabe doctoranda.

 4. Beste Joyce, heb je wel eens gehoord van het gezegde: met onwillige honden is het slecht hazen vangen ?

 5. Goed gevonden, de bijnaam Fraudelyn. Die houden we erin, net als de bijnaam Jasjes.

 6. ALS IEMAND VOLKS IS, KAN DIE NIET HELPEN ZULKS GEDRAG TE VERTONEN!
  Hollanda tampoko no a yuda pa su algemene ontwikkeling!

  Diep triest!

 7. Ik ben een antie maar wat ik daar hoor is gewoon abuzu,die politie agenten nof wat ze ook mogen zijn , moeten nooit meer naar nederland mogen komen hun nederlands is achterbaks, het was gewoon een provocatie. Weer een stelletje politie die alleen zo kunnen opereren.
  welk opleiding hebben die gasten gevolgt? TRIEST!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. follow the money, wat heeft dit reisje gekost. dacht dat een gev min werkte in Nederland.
  Heeft de PS minister de reis betaald uit haar budget.
  vriendendienstje?
  coupje aan het plegen tegen Asjes?
  hebben we nog wel een gev MIn nodig in Nedeland, bedoel maar dact dat je moest bemiddelen tegen de bosman wet. Nee hoor een opvang openen dat is belangrijker.Zijn er ook nog beleids medewerkers mee gevlogen ?

 9. Ik vraag me nogsteeds af wat Fraudelyn op curaçao kwam doen. Van haar woorden lijkt het alsof huidige ministers niks kunnen en zij moet helemaal uit Nederland komen om mensen hier op curacao te helpen/ ondersteunen.
  Ik ben YDK en ik schaam me om Fraudelyn als gevolmachtigde minister te hebben. Zij is toch geen goed voorbeeld voor curaçao

 10. @Ik weet het misschien nietm HIj zoekt haar op? Wiels is minister in NEDERLAND! Draijer woont op Curacao en was op CURACAO bezig met een opening.. waarom kwam de volgemachtigde Minister vanuit NEDERLAND helemaal naar een opening van een school op CURACAO??? Wie zoekt wie nu op?

 11. @Laennon Walter Rumay, Ach ja Raymi Sambo ofzo was ook iemand die tegen beter weten in de PS verdedigde.. Ook hij heeft toegegeven in de leugen te hebben geleefd.. Tijd om je ogen te openen!

 12. Ik weet het misschien niet, nou ik weet dan wel wat jij niet weet. Deze journalist heeft diverse malversaties blootgelegd in mevrouw Wiels haar CV. Mevrouw Wiels zou hem oftewel ons met bewijzen overtuigen dat de journalist uit zijn duim zit te zuigen. Dus ze zegt: hij liegt, maar tot ieders verbazing blijft het bij smoel so. Het is een tactiek die haar broer tot kunst had verheven. Iedereen beschuldigen maar bewijzen, never nooit niet. Deze journalist grijpt (en terecht) iedere kans aan om mevrouw Wiels met haar bewijzen van zijn leugenachtig gedrag te komen en eventueel een aangifte van laster in te dienen. En dan zeg je, een makamba die het zwarte ras als de slechten der mensen wil aantonen. Nou weet ik dat jij mevrouw Wiels als een “voorbeeld” van het zwarte ras ziet maar ik en ik denk met mij een paar honderd duizend (zwarte mensen die het Nederlands kunnen lezen) vinden dat een grove belediging.

 13. Laennon Walter Rumay, dat er een journalist nodig is geweest (en dan ook nog een Makamba journalist) om de falsificaties van ons aller vrouw Wiels is op zich al een schande, met een (deugdelijke screening/quick scan) had onze “geheime dienst” zelf alles direct op tafel kunnen krijgen en dan hadden wij DIE eer tenminste aan ons zelf kunnen houden.

 14. Ik ben niet partijdig maar die journalist zoekt haar constant en bewust op. Een makamba die het zwarte ras als de slechten der mensen wil aantonen. Hij zoekt alles en probeer van alles om haar te dwingen om af te treden. De hedendaagse Europesche democratie heeft zich ook ontwikkelt met vallen en opstaan.

 15. het nadeel van onze taal is dat veel woorden voor diverse uitdrukingen worden gebruikt, ken je de juiste klemtoon niet dan maak je wel eens een fout.

 16. Overigens dat Wiels nu aan valse aangifte doet zal haar zwaar gaan kosten. Ze zakt wel steeds verder weg met dit verhaal. Voor Dick Draaier zal zijn werk als journalist op Curacao alleen maar lastiger worden. Dit is dus een incidentje met alleen maar verliezaars.

 17. @The Facebook Quoter, hier nog andere ‘getuigeverklaring’ van voor de release van de audio. Be strong tegen deze PS-ers en makamba-haters Dick Drayer! Zelfs de rassenkaart en karaktermoorden helpt hen niet meer. Het volk is met jouw. Keep up the great work en zet de maat voor Curacaose journalistiek. Hadden we maar meer van zulke sterke reportero’s, Yves Cooper doet het ook goed

  ——————————————————————

  Laennon Walter Rumay
  March 4 via Telegraaf Mobiel

  Asina’ki periodistanan yu di PUSHI, den e kaso aki Hulandes, por plania un trampa pa “fabriká” un notisia pa buta esnan ku nan no gusta, den e ‘spotlight’ negativo pa logra kisas un meta di un persona òf entidat ageno.
  Ami sá den e kaso aki, ku Sra. Wiels no a hasi nada robes i ta loke e senjora aki ta deklará ta É bèrdat!
  Kon bini mi sá? Mi tbt pará nèt banda di e kabayero patras di Sra. Wiels (riba e potrèt).
  Sr. Drayer ta un periodista shushi i a pèrde mi rèspet desde e insidente aki!
  De Telegraaf, sorry. Maar jullie journalist is degene die over de schreef is gegaan met zijn vuile manier van journalisme.

 18. @ Cur. De publieke opinie wordt gezocht maar het hele verhaal lijkt ingekort te zijn ten gunste van de journalist.

  Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

 19. @flauw Als wat jij daar zegt inderdaad heeft plaats gevonden dan is het inderdaad een ander verhaal. Mijn reactie is puur op wat ik hoor op de bandopname. En wat ik hoor klinkt niet zo netjes.

 20. Basicly kunnen we spreken van een valse aangifte door mevrouw Wiels, want ‘ik maak je af trut’ is nooit gebezigd (en ook niet de stijl van Drayer). Tel daarbij de leugens van haar bodyguards dat zij politieagenten waren en we hebben weer een stapel nieuwe leugens bovenop het al bij elkaar gelogen CV van Wiels.

 21. FB Lucho Rosales 28/02/14

  “Awe mèrdia Dik Draaien(r) a haña un enorme draai om zijn oren na Momento ku ela insulta sra Miniser Plenipotensario Marvelyne Wiels ku palabranan insolente i ku un reakshon hopi rapido i rigido e vigilansia di e sra. a Enterverni i a ekspulsa sr Dick Draaier for di e klas lokal kaminda un akto Noble di drechamentu klas di un par di studiantenan a keda inaugra pa sra.Minister Irene Dik i sra. Minister Plenipotensario Marverlyne Wiels.Sera konsi ku Dikie su bas.”

 22. @Cur D, Niet Lucho de meeloper Rosales toch.. zegt genoeg dat hij als een schoothondje met Marvelous mee gaat

 23. Jackson, op 05-03-2014 om 14:29 schreef:
  Zij vroeg duidelijk “Wat zei je?”… maar de opnames waren voordat ze het vroeg wel ineens onduidelijk…

  @Jackson, dat viel me ook al op. Er is daarvoor meer gezegd zo te horen maar dit is weggelaten, lijkt het. De publieke opinie wordt gezocht maar het hele verhaal lijkt ingekort te zijn ten gunste van de journalist. Stond de microfoon in het begin niet aan dan? Hoop dat Lucho Rosales wel alles heeft opgenomen want die neemt alles altijd op.

 24. Titanic dus als ik je goed begrijp deed Dick Drayer zijn best Papiaments te spreken, maar door de armoede van het Papiaments werd zijn gebruik van een woord/gezegde anders uitgelegd dan dat hij bedoelde en kreeg daarvoor een ram voor zijn knar ? So much voor zijn integratie in de Curaçaoese samenleving.

 25. @Titanic, hou het wel in de context. Als de Minister op Drayer afstormt en doet alsof ze hem in het gezicht slaat ,om vervolgens haar hand door haar haar te halen is dat pure uitlokking.

  En als Drayer dan zegt.. ‘ooo kos pendeu’ is dat NIET hetzelfde als: ‘Iik maak je af Trut/Muhe P’.

  En al zeker geen bedreiging.

 26. Hahahahahahahahaha Zolang zij daar zit moet iedereen bekkie houden WHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha….. en vooral alle niet YDK en fake YDK bijna hetzelfde zeg maar….

  Die zogenaamde mislukte journalist heeft kennis gemaakt met bullshit wanneer hij met zijn bullshit komt.
  Heel kinderachtig.

 27. Hoge bomen vangen veel wind, en als hoge boom kun je dat verwachten, dat vraagt ook om een andere instelling van onder andere je incasseringsvermogen, aangezien je daden zich afspiegelen op je land in dit geval. Je vertegenwoordigt niet alleen jezelf.

  Als je hoge boom wilt zijn, al dan niet met een opgeleukte CV, dan heb je je maar te gedragen. Als je dat niet kunt dan moet je wegwezen voordat ze je omkappen.

 28. Ik heb gehoord dat Peppie Sulvaran een protestmars tegen rasicme gaat organiseren om Dick Drayer te steunen!

 29. Het gedrag lijkt voorkomend bij een bepaalde geestesziekte, die niet bij de Wielsjes onbekend is. Wij mogen het haar daarom niet kwalijk nemen, maar het gaat me te ver om haar als gevmin te handhaven. Ze kan niet alles hebben en van alle walletjes eten.

 30. @Makamba ‘Koi pendew’ wordt vaak gebruikt in de betekenis ‘wat zielig’, ‘wat gemeen’. Je doet ‘koi pendew’ met iemand. Als je zegt ‘un kos pendew’ in de woordenwisseling tussen Wiels en Draaier zal door Wiels niet worden opgevat als ‘flauwekul’, maar als een persoonlijke belediging. Zo van ‘bo ta hende pendew’. En dit betekent ‘je stelt niets voor’, ‘wie denkt je dat je bent, kutwijf’. Nu heeft Dick Draaier dat niet zo bedoeld, maar zo werd het ook door de bewaking opgevat. Dick kan het beter bij het Nederlands houden als hij zich wilt uitdrukken.

 31. Ik begrijp het helemaal : Er wordt over een onbelangrijk (Bosman)wetje gesproken in de Tweede Kamer, maar deze ambtenaar kiest ervoor om zich in het directe levensgevaar te storten om de plaatselijke minister (LOL) bij te staan bij een evenement. Timing is everything, dus laat zij zich uiteraard middels World Business Class op het eiland afleveren, midden in het feestgewoel van Carnaval, maar een cynische kniesoor die daar een verband (oid) ziet. Gelukkig staan er minimaal 2 kranige lijfwachten klaar om deze ambtenaar, natuurlijk met een overdaad aan tact, te beschermen tegen de grote gevaren die zij heeft te verduren (code oranje) in de ‘relax”kamer van deze onderwijsinstelling.

 32. Deze dame geniet niet alleen bescherming van twee potige meelopers, maar wordt ook nog eens goed voorzien van salaris plus bijbehorende emolumenten. Kijk, dat maakt mij boos en wat het nog erger maakt is dat ze bij Volle Macht was toen ze Dick een oplawaai wilde geven. Ze is tenslotte Gevolmachtigd Minister en geniet overal waar ze komt politieke / diplomatieke onschendbaarheid. Het is een aanfluiting dat dit zo ongestraft kan doorgaan. Ze maakt willens en wetens de journalistiek morsdood. Althans, dat probeert ze… Ze mag bij mij een keer tuinonderhoud verrichten, dan ga ik wel op het strand kranten lezen.

 33. Zover als ik mij kan herinneren betekend “koi pedew” zoveel als flauwe kul. Als ik dit verkeerd vertaal of interpreteer, please correct me.

 34. Dick Drayer heeft een voorgeschiedenis met mevrouw Wiels. Als je daarna ook nog een ‘kos pendew’ roept dan gooi je inderdaad wel heel veel olie op het vuur. Dick moet maar begrijpen dat een Curacaoenaar niet gediend is van zulk taalgebruik in het openbaar.
  Je kunt ook zeggen ‘e situashon ta un poko fefelu’ of ‘laf’. Maar ‘kos pendew’ is vloeken in de kerk.Tanden poetsen met zeep om die mond schoon te krijgen.
  Helemaal terecht dat hij de deur is gewezen!

 35. ouch, dus als wiels echt een aangifte heeft gedaan en er op de audio van dick geen bedreiging is vanuit dick heeft ze ook nog een valse verklaring gedaan en als ik me niet vergis staat daar een max straf van 6 jaar op kan dus spannend worden…

 36. @ Korsw: HOE PAPKLAAR WIL JE HET HEBBEN?

  Transcript
  Plaats: Dr Nelly Winkelschool, CURAÇAO
  Datum: 28 februari 2014, des middags
  Duur: 3:32
  Omschrijving: Incident Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels en 2 bodyguards proberen journalist Dick Drayer uit te lokken en met fysiek en verbaal geweld naar buiten te bewegen.
  ‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
  0.00
  Getuige: ik ben er bijna jaloers op
  DD: ja haha (lacht)

  0:06
  DD: Dag mevrouw Wiels. Alles goed? …… (geen antwoord)
  DD Nee? … jammer…
  (stil..)
  MW: wat zeg je?
  MW: wat zeg je?
  DD: ik zei niets
  MW: O? je kan niets zeggen, daarom!
  (Marvelyne Wiels komt op DD af en maakt een slaande beweging, DD maakt hier een foto
  van, en doet vervolgens haar hand langs haar haren glijden alsof ze haar haar kamt)
  DD: ooo kos pendeu

  0.31
  Bodyguard 1: (links op foto ‐ agressief) he he he pas op met je smoel man, pas op! Bon?
  MW: wat zei je?
  Bodyguard 1 : (agressief) Begin niet! Met je stommiteit! Dan ga je naar buiten!
  DD: Pa ta ketu?
  Bodyguard 1 Pa ta keta, no! Kiko bo ta hasi! Pa papa ta malu
  (geroezemoes)

  0.45
  DD: o o o … he he he … (roept) ik word hier lastig gevallen door de b.. de Gevolmachtigde …
  (wordt geduwd, geluid valt even uit) .. kunt u mij alstublieft met rust laten?
  MW: (roept er doorheen) Dat is het! Dat is het! Jij begint me uit te schelden in het
  papiaments….. Dit is wat hij is komen zoeken! Nee, we gunnen het hem niet.
  DD: nee nee… (wordt onderbroken)
  Bodyguard 1: Fo’i! Fo’i!

  1.12
  Bodyguard 1: mi ta polis, fo’i!
  Bodyguard 1: Je moet fo’i! ma ma ma fo’i! je moet naar buiten, polis. Fo’i!

  1.18:
  DD: Bent u politie?
  Bodyguard: ja ja, politie
  DD: kunt u zich legitimeren?
  Bodyguard 1: ja hier, hier politie alsjeblieft
  DD: ik heb het niet goed gezien, kunt u nog even…
  Bodyguard 1: je hoeft niets te zien! Je moet oprotten man!
  DD: mag ik even zien?
  Bodyguard 1: Ik zei tegen je dat ik politie ben.
  Getuige: wat is er aan de hand, wat is er aan de hand? wat gebeurd er hier?

  1:32
  DD: Ik ga even naar buiten, dit escaleert anders. Ik zal even naar buiten gaan.
  (getrek, geduw..)
  DD: he he he..
  Bodyguard 1: wat? Nee wat? blijf buiten blijf buiten, wat?! Nee nee nee!
  DD: Blijf van me af….. Blijf van mij af!
  Bodyguard 1: Wat?:
  DD: he blijf van mij af!
  Bodyguard 1: nee, jij jij moet je gedragen (getrek geduw)

  1:51
  Getuige: Is met kinderen! Kinderen! Kinderen. Het zijn kinderen!
  Bodyguard 1: ja maar praat met hem… (‘Kinderen!’) ja ok (‘Rustig, kinderen, rustig!’) .. blijf
  buiten, er blijft niets aan de hand..

  1.59
  DD: U kunt me niet mijn werk weigeren, ik moet mijn werk doen….. Wilt u van mij afblijven?
  2.06: Bodyguard 1: blijf dan daar gaan
  2.10: Bodyguard 2: maar blijf buiten ok?
  (gerommel, geroezemoes, overleg)

  2.28:
  DD: u moet mij mijn werk laten doen
  Bodyguard 1: nee, u wordt dadelijk aangehouden
  DD: Dat kunt u doen, u kunt mij aanhouden. Houdt u mij aan. Omdat ik mijn werk doe.
  Bodyguard: hallo hallo, kom, kom eventjes ..
  DD: Ik word aangehouden. Kun je een foto maken eh.. Agnes?
  Bodyguard 1: Ok? Rustig aan! Ok?
  DD: nee ik ben rustig.
  Bodyguard 2: Wat? Welke probleem heb je? Rustig.
  DD: Ik ben rustig. Ik heb geen idee. Deze meneer zit de hele tijd aan me, te slaan, te duwen,
  te trekken. Meneer gedraagt zich gewoon niet.

  2.50:
  Bodyguard 2: U moet gewoon aan de kant blijven
  DD: waarom?
  Bodyguard 2: die meneer hebt gezegd: u moet hier staan. Gewoon blijven staan.
  DD: en die meneer is wet?
  Bodyguard 2: wat zei u?
  DD: … en die meneer is wet? Wat is ..
  Bodyguard 1: Ik zei ik heb als legitimatie, u weet het, ik heb me als politieagent
  gelegitimeerd… en u weet het…
  DD: nee … u deed zo….
  Bodyguard 1: Nee. Ik heb laten zien. Je weet drommels goed dat ik een politie‐ambtenaar
  ben,
  DD: nee dat weet ik niet, ik ken u niet
  Bodyguard 1: en ik heb ook gelegitimeerd ..
  Bodyguard 1: ik zei jou om hier te blijven staan, ik zal het niet niet nog een keer zeggen…
  want je wil niet naar buiten. Nee

  3.20:
  DD: je moet met je flikkes van me afblijven
  Bodyguard 1: Nee want je wil niet naar buiten. En de wet biedt me de gelegenheid …

  3.28
  Getuige: Een beetje respect alstublieft….
  Andere getuige: Hou op
  Geluiden op achtergrond kinderschool

  DIE HICKUP KRIJG JE ERVAN ALS BODYGUARDS AAN JE TOOLS LOPEN RUKKEN

 37. En weer goede PR voor korsow door YdK!

 38. Word stees leuker op Curacao zeg. Steeds meer afrekeningen, overvallen, politici die liegen en bedriegen een ene mevr wiels die een baan verkregen heeft met een CV vol leugens, en baantjes uitdeeld aan onbekwame familie leden. En nu gaat ze ook de heer Drayer een oor aan naaien omdat ze het niet kan hebben omdat de heer Heer Drayer nieuws feiten naar buiten heeft gebracht die tegen haar spreken…. zielig figuur. Ik ken de heer drayer niet persoonlijk. Maar luisterde en las veel van hem op radio en in de krant. De heer Drayer zat altijd het eerste bij het nieuws en beoefend zijn vak zeer bekwaam. Allws wat hij vertelde of schreef bleek waar te zijn en als hij er een keer naast zat was hij de eerste die het toe zal geven. Mevr. Wiels is een leugenaar zo ook de rest van alle politici. Ze bestelen het volk voor met loze beloftes alleen om zichzelf en hun familie een betere toekomst te geven. De mensen op curacao interesseerd ze allemaal geen reet. Heel het eiland gaat / is naar de knoppe en degene die er wat aan kunnen en moeten doen.. die doen NIKS behalve ziczelf verrijken. Dit zal ook niet anders worden. Het word alleen maar erger op deze manier. Maar ja de lokale bevolking blijft goedgelovig en elke verkiezing blijft weer een farce. Curacao word met een snel tempo een 2e Haiti. Succes daar ben blij dat ik weg ben alhoewel het een schitterend eiland is.

 39. Deze woorden gebruik je inderdaad niet tegen een minister, nee. Maar een vrouw die dat ministerschap heeft verkregen onder valse voorwendsels, dat is een ander verhaal. Daar heb ik geen enkel respect voor en noem deze mevrouw enkel mevrouw en ‘de zus van’.

 40. Indien je een klacht indient bij het openbaar ministerie is het niet slim om daarnaast de media op te zoeken en bewijsmateriaal te tonen/laten horen. daarnaast kan zo’n opname makkelijk gemanupileerd worden

 41. Vrouw Wiels, u bent een schande, grote schande voor ons allemaal hier op het eiland.

 42. Is kos pendeu geen gepast woord dan voor iemand die Curacao besteelt met een baan verkregen met een CV vol leugens, het baantjes uitdelen aan onbekwame familie en politieke vriendjes, het op snoepreis gaan naar Curacao en het zich laten omringen door 2 dure bodyguards om zichzelf maar enige status proberen te geven?

 43. Beide audio opnames geluisterd en de PDF’s gelezen. Voor zover ik kan oordelen liegt Wiels het een en ander schaamteloos aan elkaar. Niet wetende dat er nog werd opgenomen zal ze nu wel peultjes zweten…

  Zeker na haar valse aangifte van hedenochtend.

 44. Gloeiend betrapt!!
  Hoe duidelijk willen we het nog hebben? We hebben een manipulerende, bedriegende bedreigende en liegende Gevolmachtige Minister in Den Haag zitten, die het haar hobby maakt wraakjes te nemen.

  De uitdagende toon ook. Wie hoort: Ik maak je af, trut? of: Muhe P?
  Juist, no need to say more.

  Asjes: ‘Marvelyne blijft koste wat het kost aan’ succes met zo’n ongeleid agressief projectiel in Den Haag. Super PR, doe je Curacao de grootste deugd mee.

  @ Korsw, los van het feit dat dit woord dagelijks 1.000.000 keer op het eiland gebruik wordt (ook door journalisten), zegt Drayer ‘KOS pendeu’ (vrij vertaald: ‘klote zooi’). De man zegt dit NADAT hij werd aangevlogen door Marvellous Wiels.

  Sommige PS-ers zullen het blijven ontkennen ja. Je hebt ze erbij. Maar zelfs de rassenkaart van de uitzending van vanochtend op Moru Bondia is uitgeput geraakt.

 45. @ korsw

  ze is geen minister, alleen een ambtenaar.
  ze word straks wel Minister als dit kabinet valt door haar toedoen en Asjes kan wippen uit de PS immers zij is de zuster van Helmin, dus weet alleen wat helmin echt bedoelde, Asjes een Rotterdammer en NVT is geen echte YDK in haar ogen.
  Door haar toedoen zal de PAIs zijn steun intrekken en er nieuwe verkiezingen komen, door het podium wat ze heeft gekregen kan ze nu aan de weg gaan timmeren bij het volk.

 46. Zij vroeg duidelijk “Wat zei je?”… maar de opnames waren voordat ze het vroeg wel ineens onduidelijk…

  Ach tja macht van de media he? Trek de publieke opinie naar je toe en op die manier kan je iemand in een zwart daglicht zetten…

  Ik ben geen fan van Wiels, maar dit is pure manipulatie!

 47. @korsw, Volgemachtigd minister die dankzij ons geld salaris krijgt. Heeft zij deze functie om haar kwaliteiten NEE.. Heeft een ze een godede CV? Nee ze fraudeert als een gek.. Zo iemand zal nooit enig respect verdienen!

 48. @ Korsw

  Je hoort zeker de rest van de opname niet? De dreigenmenten van de “politie” agent. Kom op, zet die bril af. wil je echt dat dit soort “volk” ons vertegenwoordigd in NL? Ban serio ruman.

 49. Wahahaha alleen op dushi Korsow!! Dom mens!!

 50. Er zal wel geen reactie komen van Wiels. Ze kan in de leer gaan bij Putin. De politie was geen politie natuurlijk, want die doen zoiets niet. Ons korps is beter opgeleid.

 51. Ik hoor de journalist duidelijk het woord pendeeuw (betekent, kut schaamhaar) zeggen, laten we eerlijk wezen. Ik hoor ook een klik/stop in de opname daarna gaat het verder. Verder klinkt de stem van de journalist vrij treiterend naar mevr. Wiels toe.
  Zulke woorden gebruik je niet tegen een vrouw en helemaal niet tegen een minister.

 52. Wat een afgang van wacko Wiels!

  Ze duld geen enkele tegenspraak en heeft in strijd met haar beloftes de aantijgingen van Drayer nog steeds niet weerlegd!

  Ongelooflijk dat dit domme mens nog gedoogd wordt in het Curacaohuis.